Lifestyle|29.10.2018 12:30

Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σχέση στα κρυφά ή στα φανερά;

Newsroom

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα το νέο «κρυφό» ζευγάρι της σοουμπίζ! Ο φημολογούμενος δεσμός τους θα αργήσει να επιβεβαιωθεί, καθώς τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Ηλιάνα σπάνια αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα, η εντυπωσιακή κριτής του Greece's Next Top Model (GNTM) μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τις φήμες για την προσωπική της ζωή: «Φήμες λοιπόν υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα. Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή».

T

Λάδι στη φωτιά ρίχνει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret, που θέλει τον τραγουδιστή και το μοντέλο να είναι μαζί και μάλιστα να κυκλοφορούν παρέα στα αγαπημένα τους στέκια στο Κολωνάκι. 

Πάντως και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις στο Fantasia Live, έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του πως προστατεύει την εκάστοτε αγαπημένη του από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! «Προσπαθώ όλο αυτό να το προστατεύω, όχι για εμένα αλλά για τους εκάστοτε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είμαι μαζί και μπορεί να μην προχωρήσει ή να προχωρήσει! Ποτέ δεν ξέρεις».

Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουGNTP