Lifestyle|16.03.2021 12:14

Jamie Dornan: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό - Πέθανε ο πατέρας του από κορονοϊό

Newsroom

Δύσκολες ώρες για τον Jamie Dornan (Τζέιμι Ντόρναν), ο οποίος «έχασε» τον αγαπημένο του πατέρα από κορονοϊό. Ο Jim, ο οποίος ήταν μαιευτήρας και γυναικολόγος, πέθανε τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού το επιβεβαίωσε στα διεθνή μέσα. Το Παγκρεατικό Κέντρο της Βόρειας Ιρλανδίας (NIPANC), στο οποίο ο Jim είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram πατέρα και γιου, προσθέτοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης.

«Mε μεγάλη λύπη η NIPANC άκουσε τον θάνατο του καθηγητή Jim Dornan, ο οποίος πέθανε στα ΗΑΕ στις 15 Μαρτίου» ανέφερε η λεζάντα της φιλανθρωπικής ομάδας. «Ήταν διεθνώς γνωστός ως μαιευτήρας παγκόσμιας κλάσης και γυναικολόγος. Η σχέση του με το NIPANC βασίστηκε στην εμπειρία της δικής του οικογένειας για αυτόν τον τρομερό καρκίνο, με τον τραγικό θάνατο της πρώτης συζύγου του, Lorna, πριν από είκοσι χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Βραβεία Oscar 2021: Στις υποψηφιότητες για το αγαλματίδιο και δύο Έλληνες

T

Η ανταποκρίτρια του BBC NI Health, Marie-Louise Connolly, εξέφρασε τη λύπη της μέσω Twitter, γράφοντας: «Με μεγάλη λύπη γράφω ότι ο καθηγητής Jim Dornan πέθανε. Δύσκολο να δεχτείς ότι κάποιος με τόση ζωή, πνεύμα και γεμάτο συμβουλές και γέλια έχει φύγει από αυτόν τον κόσμο. Ένας αληθινός φίλος. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια και στους φίλους του».

Θυμίζουμε ότι η πρώτη σύζυγος του Jim, η Lorna, που είναι η μητέρα του Jame, πέθανε το 1998 μετά από μάχη με καρκίνο του παγκρέατος. Σε παλιότερη δήλωσή του, ο πρωταγωνιστής του «50 αποχρώσεις του Γκρι» είχε πει ότι τίποτα δεν είχε «μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή μου από τον θάνατο της μητέρας μου».

Διαβάστε επίσης: Τάκης Μουσαφίρης: Το λαϊκό τραγούδι, η αγάπη για την ποίηση και ο καρκίνος

Κορονοϊόςθάνατοςηθοποιός50 Αποχρώσεις του Γκρι