Lifestyle|17.03.2021 16:49

Ευαγγελία Μουμούρη: Παντρεύτηκα φορώντας μαγιό και γούνα - Η αστεία ιστορία του γάμου της

Newsroom

Το πρωί της Τετάρτης (17/3), η Ευαγγελία Μουμούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς», ενώ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης που έκανε με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο. 

«Είμαστε 11 χρόνια με τον σύζυγό μου. Μείναμε πρώτη φορά πολλές ώρες μαζί στο σπίτι στην καραντίνα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν τότε με τον Κρατερό Κατσούλη στο θέατρο και μου λέει ότι η Άση Μπήλιου θα μου πει μια ημερομηνία. Λέω, λοιπόν, στον σύζυγό μου: "9 Δεκεμβρίου είναι καλή ημέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο". Ήταν Δευτέρα να πάμε και του λέω το Σάββατο “κανόνισες να πάμε τη Δευτέρα;”. Και μου λέει ότι η συμβολαιογράφος δεν μπορεί τη Δευτέρα και να πάμε την Τρίτη. 

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά και Συνατσάκη: «Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση»

Αλλάξαμε συμβολαιογράφο και κλείσαμε να το κάνουμε 9 Δεκεμβρίου. Μας έκλεισε ραντεβού στις 11:30 και 11:00 πάει ο Αλέξανδρος στο ΚΕΠ για τα πιστοποιητικά. Με παίρνει τηλέφωνο 11:15 και μου λέει ότι πάει στο δήμο γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα. Όταν τον ρώτησα τι πρόβλημα υπάρχει, μου λέει: “εδώ η οικογενειακή κατάσταση λέει ότι είμαι παντρεμένος”. Είχε πάρει διαζύγιο, αλλά δεν είχε γραφτεί στο δήμο. Φόρεσα το μαγιό μου, γιατί μετά θα πήγαινα κολυμβητήριο και μια γούνα από επάνω επειδή έκανε κρύο εκείνη την ημέρα.

Λίγη ώρα μετά, με παίρνει και μου λέει: “όλα εντάξει, έλα να παντρευτούμε”. Φόρεσα ένα κραγιόν και πήγα με το μαγιό και τη γούνα. Μας βλέπει η κυρία και μας ρωτάει αν θέλουμε κάτι να ρωτήσουμε. Τότε και οι δύο ρωτήσαμε σε πόσους μήνες μπορούμε να χωρίσουμε και όταν μας είπε τρεις μήνες, υπογράψαμε» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

MasterChef

Στη συνέχεια, η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε στην εξομολόγηση που είχε κάνει πριν από ένα χρόνο και είχε προκαλέσει αίσθηση ότι ήθελε να παντρευτεί τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. «Εχω ένα ιδιότυπο χιούμορ, το οποίο χρησιμοποιώ μάλλον λάθος. Όχι, δεν γουστάρω τον Κουτσόπουλο. Βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος έκανε χιούμορ που με άγγιξε πάρα πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Στον τίτλο δεν χωράει το χιούμορ».

Διαβάστε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος για αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη: Να εκφράζονται οι δημότες

Ευαγγελία ΜουμούρηηθοποιόςγάμοςMasterChefΛεωνίδας Κουτσόπουλος