Lifestyle|18.03.2021 10:50

Βασιλική Τρουφάκου για Κυμπουρόπουλο: Δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός

Newsroom

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου σχολιάζει με ανάρτησή της στο Facebook την απόφαση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου να υπερψηφίσει τροπολογία στο Ευρωκοινοβούλιο για την απαγόρευση των αμβλώσεων. Η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, πήρε αποστάσεις από τον ευρωβουλευτή, ενώ ο ίδιος επιμένει πως δεν έχει δηλώσει ποτέ ότι είναι κατά των αμβλώσεων. Με ανάρτησή της στο Facebook, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου αναλύει τις σκέψεις της, αναφέροντας: «ίσως, ο κύριος Κυμπουρόπουλος να μην μπορούσε να ψηφίσει κάτι που θα καταργούσε την ύπαρξή του, κάτι που θα έδινε στη μητέρα του τη δυνατότητα να μην τον φέρει στη ζωή. Είμαι ηθοποιός και καταλαβαίνω πως -ίσως- αυτό που σε καταργεί και σε καταλύει δεν μπορείς ποτέ να το δεις από τη σωστή πλευρά και πως μάλλον κάτι τέτοιο σε υπερβαίνει και δεν αντέχεται.».

Και συνέχισε γράφοντας: «Είμαι, όμως, ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και οι δικές μου σκέψεις, η στάση και τα προσωπικά τραύματα δεν καθορίζουν ευθέως το μέλλον και την τύχη των συνανθρώπων μου και αυτό που εγώ πιστεύω και η προσωπική μου ματιά δεν θα αποκτήσει ποτέ εν δυνάμει ολέθριες επιπτώσεις πάνω σε -κυριολεκτικά- αιματοβαμμένες, διεκδικήσεις αιώνων. Αυτό δεν το κάνει η Τέχνη, αυτό το χρεώνεται η Πολιτική.

Είμαι ηθοποιος, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι». Δείτε τη ανάρτηση:

Βασιλική ΤρουφάκουαμβλώσειςΣτέλιος Κυμπουρόπουλος