Lifestyle|18.03.2021 14:58

Μίνα Ορφανού: Δεν με αναγνώριζαν από τις αισθητικές επεμβάσεις - Ημουν εθισμένη

Newsroom

Η ηθοποιός Μίνα Ορφανούη οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη βραβευμένη ταινία «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα και τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες» αποκάλυψε τον εθισμό της στις χειρουργικές επεμβάσεις και την απόφασή της να τις σταματήσει μετά από σχόλια των φίλων της. Μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up» είπε:«Πατάω τα 40 τώρα. Έχω μπει στο θέμα ό,τι προσφέρει η μάνα φύση. Παλαιότερα έκανα αισθητικές επεμβάσεις κι ήμουν πολύ εθισμένη. Έχω σταματήσει εδώ και δύο χρόνια να πηγαίνω. Είχα φτάσει σε σημείο που οι φίλοι που πραγματικά με αγαπούσαν, μου έλεγαν σταμάτα γιατί αλλάζει η μορφή σου. Πολλοί με είχαν δει μετά από καιρό και δεν με αναγνώρισαν!», εξήγησε η βραβευμένη ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Ορφανού: «Θέλω να πεθάνω μικρή, θα έκανα ευθανασία»

«Το σταμάτησα μαχαίρι. Με τρόμαξε, όταν άκουσα είτε από φίλους από το κοινό που έχω, ότι έχεις αλλάξει πάρα πολύ και δεν είναι προς το καλό. Εγώ δεν το έβλεπα. Πίστευα ότι όσο πήγαινα, τόσο πιο όμορφη ήμουν. Λάθος», εξήγησε η Μίνα Ορφανού.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε μοιραστεί μια ιδιαίτερη σκέψη γύρω από τον θάνατο και την ευθανασία. «Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία. Αν ήταν νόμιμο θα ήθελα να κάνω ευθανασία» αποκάλυψε η ηθοποιός. «Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να γεννηθούν και φύγανε» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Μίνα Ορφανού σε συνέντευξή της στην Σάσα Σταμάτη για τα περιστατικά βίας που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε γνωστή θεατρική παράσταση η ίδια έφαγε χαστούκι στη σκηνή από μεγάλη κυρία του θεάτρου χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. «Η λεκτική βία που είχα εισπράξει είναι ότι δεν είμαι της σχολής, ότι είμαι ατάλαντη, ότι πρέπει να φάω πολλά ψωμιά και θα μην έχω το θράσος να ζητάω να είμαι είτε το πρώτο είτε το δεύτερο όνομα» είχε πει η Μίνα Ορφανού.

πλαστικές επεμβάσειςΜίνα Ορφανού