Lifestyle|19.03.2021 16:24

Armie Hammer: Ο «κανίβαλος» του Χόλιγουντ κατηγορείται για άγριο βιασμό

Newsroom

Τον φτιάχνει να «τους κόψει το κεφάλι», να «ξεριζώσει την καρδιά τους και να την κρατήσει στα χέρια του», «να φάει κομμάτια τους». Πού ξεκινάει η φαντασία και πού η πραγματικότητα για τον 34χρονο χολιγουντιανό ηθοποιό Άρμι Χάμερ (Armie Hammer), θα κληθούν να ανακαλύψουν οι Αρχές μετά την συγκλονιστική καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας με το όνομα Έφι. Η κοπέλα κατήγγειλλε περιστατικό άγριου βιασμού από τον ηθοποιό επί τέσσερια ώρες, όταν εκείνη ήταν 20 ετών: «Με ανάγκασε να κάνω τρομακτικά πράγματα, κάποια στιγμή χτυπούσε το πρόσωπο μου σε έναν τοίχο, νόμιζα ότι θα με σκότωνε»!

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του για την σεξουαλική επίθεση και τον βιασμό τής σήμερα 24χρονης πρώην συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε δημόσια ότι την κακοποίησε σωματικά, ψυχικά και σεξουαλικά. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Call Me By Your Name» και δισέγγονος του πάμπλουτου μεγιστάνα του πετρελαίου, Armand Hammer, αρνείται όλες τις κατηγορίες, μιλώντας για «συναινετικό σεξ», ενώ τις προηγούμενες ημέρες κι άλλες πρώην ερωτικοί παρτενέρ του δημοσιοποίησαν μηνύματα που τους έστελνε - κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του - τα οποία φανέρωναν σεξουαλικές φαντασιώσεις με τάσεις βίας και κανιβαλισμού.

Ο Άρνι Χάμερ πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς τον περασμένο Ιούλιο, ενώ με αφορμή τις καταγγελίες και από άλλες γυναίκες για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση, αποσύρθηκε από τα γυρίσματα μίνι σειράς με τίτλο «The Offer», αλλά και από τη ρομαντική κωμωδία «Shotgun Wedding», στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσε με τη Τζένιφερ Λόπεζ. Έχει δύο παιδιά και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος επέλεξε να παραιτηθεί από την ταινία «Shotgun Wedding» για να αφοσιωθεί σε αυτά εν μέσω καταγγελιών εναντίον του.

Φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού 

Πριν από μερικές εβδομάδες διέρρευσαν στο Ίντερνετ μηνύματα με «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού» που φέρεται να έστειλε ο Άρμι Χάμερ (Armie Hammer), σε πρώην ερωμένες του και μάλιστα κατά τη διάρκεια του γάμου του. Τουλάχιστον δύο γυναίκες τον κατήγγειλαν ανοιχτά για κακοποιητική συμπεριφορά, και επιβεβαίωσαν ότι τους είχε ζητήσει επανειλημμένα να φάει κάποιο κομμάτι του σώματός τους. Μία από αυτές μάλιστα, σημείωσε με νόημα ότι τόσο η επιμονή του όσο και το ύφος του όταν της ζητούσε να πάει σε χειρούργο για να αφαιρέσει ένα πλευρό της και να του το δώσει να το φάει, την κάνουν να πιστεύει ότι μιλούσε απολύτως σοβαρά. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υφίσταται «kink shaming» από το διαδίκτυο, τον ντροπιάζουν δηλαδή επειδή έχει σεξουαλικά φετίχ.

Τα μηνύματα χαρακτηρίστηκαν από εκείνον «fake DMs» και ο ηθοποιός δήλωσε αποφασισμένος να μην αφήσει αυτό που έγινε να τον πάρει από κάτω. Σε ένα μήνυμα φέρεται να έγραψε: «Έχω λάβει πολλές προσφορές από κορίτσια που λένε ότι μπορώ να φάω κομμάτια τους, χαχα».

Σε άλλο μήνυμα φέρεται να έγραψε: «Είμαι 100% κανίβαλος, θέλω να σε φάω, φοβάμαι που το παραδέχομαι». Πρόσφατα επίσης, μία δημοσιογράφος του Esquire αποκάλυψε ότι ο Χάμερ ήταν γνωστός στην πιάτσα: «Μιλώντας με μία πολύ διάσημη κι αξιαγάπητη ηθοποιό πριν χρόνια, με παρακάλεσε να σταματήσω την ηχογράφηση για λίγο και μου είπε off the record όλα αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα». Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση και βιασμό.

σεξουαλική κακοποίησηΆρμι ΧάμερβιασμόςΧόλιγουντArmie Hammer