Lifestyle|11.01.2019 09:30

Τα ζώδια της Παρασκευής (11/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο µε τις επιθυµίες που έχεις στο µυαλό παρά µε υπαρκτά γεγονότα και ζητήµατα. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι συγκυρίες στο επαγγελµατικό σου περιβάλλον είναι υπέρ σου.

Ταύρος

Καλή ηµέρα για επαφή µε αγαπηµένο φίλο ή να επιδιώξεις την ενασχόλησή σου µε οµάδα ατόµων που είσαι µέλος. Η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθάει για οτιδήποτε σχετίζεται µε πολύ κόσµο. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως έχεις εξαιρετική πειθώ και δύσκολα καταφέρνει κάποιος να αντισταθεί σε αυτά που λες.

Δίδυµοι

Κατάλληλη ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον στα επαγγελµατικά καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθάει να επικεντρωθείς σε αυτά. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δίνει ισχυρό προβάδισµα καθώς οδηγεί στις σωστές αποφάσεις ακόµα και ασυναίσθητα. Καρκίνος Η Σελήνη στους Ιχθύς χαρίζει ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα καθηµερινά στενά όρια υποχρεώσεων που ανέλαβες. Οι έντονες σκέψεις σε γυρίζουν σε ευχάριστες καταστάσεις και όµορφα συναισθήµατα. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως ο/η σύντροφος ή στενός συνεργάτης είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί σου.

Λέων

Δεν νιώθεις γεµάτος/η ενέργεια καθώς οι σκέψεις απορροφούν όλη σου την ενέργεια. Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί έντονα συναισθήµατα που επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπεις το καθετί. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, βοηθάει να αποφύγεις το σκόπελο της συναισθηµατικής υπερχείλισης βρίσκοντας ισορροπία.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί ανάγκη να στραφείς σε αγαπηµένους να πάρεις µία γνώµη για ζητήµατα που σε απασχολούν. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως εύκολα βρίσκεις τους συµµάχους που θέλεις είτε για προσωπικά είτε για επαγγελµατικά ζητήµατα.

Ζυγός

Δεν έχεις διάθεση για τίποτα όµως η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως έχεις να ασχοληθείς µε καθηµερινές υποχρεώσεις. Αυτό δεν σε τροµάζει καθώς το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι αντοχές σου είναι εξαιρετικές και βοηθητικές για οτιδήποτε κάνεις. Ενα άτοµο της οικογένειάς σου σου προσφέρει σηµαντική υποστήριξη.

Σκορπιός

Η ηµέρα σε γεµίζει µε δηµιουργικές ιδέες για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου! Η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθάει τη διάθεσή σου. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν αφήνει να περάσεις απαρατήρητος/η οπουδήποτε βρίσκεσαι. Ισως συναντήσεις πρόσωπο από το στενό περιβάλλον που θα σε γεµίσει µε κοµπλιµέντα.

Τοξότης

Θέµατα µε την οικογένειά σου σε απασχολούν καθώς η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων δίνει προτεραιότητα στους δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ωθεί για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που υφίστασαι καιρό τώρα και σε ενοχλούν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς εντείνει την επικοινωνιακή διάθεση δηµιουργώντας καλό κλίµα οπουδήποτε βρίσκεσαι. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δείχνει πως τραβάς το ενδιαφέρον µαγνητίζοντας τους ανθρώπους που θα συναντηθείς. Οι συγκυρίες που δηµιουργούνται ιδανικές για νέες γνωριµίες ή να προσεγγίσεις κάποιον που θέλεις.

Υδροχόος

Θα ασχοληθείς µε λογαριασµούς και οικονοµικές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθάει για αυτά. Εχεις άλλη µία βοήθεια καθώς το εξάγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως δίνονται ευκαιρίες να αυξήσεις τα χρήµατά σου. Αυτό θα συµβεί κάνοντας µία συµφέρουσα οικονοµική συµφωνία ή διευθετώντας τα έξοδά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί την ανάγκη να τραβήξεις τα βλέµµατα των άλλων επάνω σου. Το εξάγωνό της µε τον Πλούτωνα και τον Ηλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι το µόνο εύκολο καθώς έχεις την ικανότητα να µαγνητίζεις τους άλλους. Χρησιµοποίησε αυτό το ταλέντο πετυχαίνοντας οτιδήποτε σχετίζεται µε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ζώδιαωροσκόπιο