Lifestyle|20.03.2021 11:04

Φάρμα: Καυγάς Ιατρόπουλου με Τζώρτζογλου - «Ο Στράτος δεν ξέρει τι θα πει κόπος»

Newsroom

Τσακωμοί, καβγάδες και οι πρώτες ίντριγκες είναι γεγονός στη «Φάρμα». Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε μία ξύλινη σκάλα, που έφτιαξαν οι παίκτες με δική τους πρωτοβουλία. Ο επιστάτης του ριάλιτι του ΑΝΤ1, Βασίλης Φιλίππου, ενημέρωσε ότι εκείνος είναι που θα τους δίνει οδηγίες για το τι ακριβώς θα κάνουν ώστε να κερδίζουν παράλληλα και κάποια δώρα. Οι παίκτες ζήτησαν το έπαθλο τους, αφού την είχαν ήδη τελειώσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν μέσα στους κανόνες. Τότε, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε μπροστά σε όλους ότι θα ξήλωνε ο ίδιος τη σκάλα, με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες του, κουράστηκαν για να τη φτιάξουν.

«Ο Στράτος δεν ξέρει τι θα πει κόπος και να είσαι στα γόνατα ατέλειωτες ώρες. Το είπε με "ελαφρά τη καρδία", λες και είμαστε παιδάκια και έχουμε έρθει σε παιδική χαρά. Το είπε πέντε φορές! Εφόσον έχει άποψη ο αδελφός ο Στράτος, τον οποίο υπεραγαπώ και λατρεύω, ας γκρεμίσει αυτή τη σκάλα και την επόμενη ας την φτιάξει ο ίδιος. Κανένα πρόβλημα. Δεν πρόκειται να βάλω ούτε μία πρόκα» ανέφερε ο Ιατρόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Ερωτόκριτος Κυμιωνής: Ο γιος μου «έφυγε» από λευχαιμία - Ο θάνατός του ήταν δώρο

Στη συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου τον πήρε αγκαλιά, όμως, ο εκνευρισμός του Μιχάλη Ιατρόπουλου ήταν τόσο έντονος που συνέχισε να του λέει πως αν γκρεμιστεί η σκάλα, θα τη φτιάξει μόνος του και θα πάρει εκείνος το έπαθλο. «Καμία φορά ο Μιχάλης ξεφεύγει. Επειδή έχει υπάρξει ιδιοκτήτης πολλών μαγαζιών και έχει διοικήσει 120 άτομα, έχει φέρει αυτή τη συνήθεια μαζί του. Δεν εκνευρίστηκε μαζί μου. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι ως αρχηγός, σαν να είναι δικό του το κτήμα. Δεν το κάνει γιατί το θέλει, αλλά γιατί του βγαίνει αυθόρμητα, λόγω των μαγαζιών. Πιστέψτε με, τον ξέρω πολύ καλά» επισήμανε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Αργότερα, η ένταση συνεχίστηκε καθώς ο Τζώρτζογλου διάβαζε στο σαλόνι του σπιτιού και ο Ιατρόπουλος θέλησε να του κάνει μια πλάκα. Ωστόσο, η πλάκα δεν άρεσε καθόλου στον πρώτο και ξέσπασε on camera. «Αν διάβαζα για να νικήσω εσένα, θα έκοβα τις φλέβες μου. Το κάνω για εμένα και όχι για να νικήσω στον διαγωνισμό. Πήρες απάντηση; Για να μην το ρωτάς συνέχεια και σε κουράζει. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για τους αγώνες» τόνισε ο Στράτος.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που κανείς δεν περίμενε

ΦάρμαΜιχάλης ΙατρόπουλοςΣτράτος ΤζώρτζογλουΑΝΤ1