Lifestyle|20.03.2021 17:05

Τόνι Σφήνος: Έφευγα από τον στρατό κι έβαζα το κολάν για το μάθημα μπαλέτου

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος μίλησε για τα χρόνια στην Αμερική όπου έπλενε πιάτα και ξαφνικά βρέθηκε στην πίστα, για τις εξετάσεις που έδωσε στην κρατική σχολή μπαλέτου την εποχή που υπηρετούσε φαντάρος, την πρώτη συνάντηση με τον Τέρη Χρυσό και την τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Θύμα απάτης έπεσε ο Τόνι Σφήνος - Έδωσε χιλιάδες ευρώ για μπαρ στη Μύκονο

«Ο Τόνι ξεκίνησε από την Αμερική πριν από σαράντα χρόνια, όταν εκεί που έπλενα πιάτα, με πέταξαν πάνω στη σκηνή» ανέφερε, αρχικά, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και συνέχισε με την πρώτη φορά που πραγματοποίησε συναυλία στην Ελλάδα. «Ήταν το 2010, δεν είχα ορχήστρα, ήμουν με τον φίλο μου που παριστάνει τη “Λόλα” και πήγαμε να παίξουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αίγινα. Βγαίνω στη σκηνή και ήταν τριάντα άτομα. Με κοιτούσαν περίεργα. Γυρνάω στον μαέστρο και του λέω πάμε να φύγουμε. Την άλλη μέρα, απογοητευμένοι, ανεβήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Φτάσαμε στο μαγαζί και ήταν τίγκα από κόσμο. Εκεί πήραμε θάρρος».

Παράλληλα, ανέφερε ότι σε ηλικία 28 ετών ξεκίνησε να μαθαίνει μπαλέτο. «Έδωσα εξετάσεις και με πήραν. Έφευγα από τον στρατό, έβαζα κολάν και μου έλεγαν οι φίλοι ότι τους κάνω πλάκα. Είχα σώμα για μπαλέτο. Έκανα 2 - 3 μαθήματα, έδωσα εξετάσεις στην Κρατική Σχολή Χορού, αλλά κόπηκα. Κάνοντας τον χορό με τσίμπησε μια ομάδα και πήγα προς το θέατρο».

Τέλος, ο Τόνι Σφήνος διηγήθηκε σπαρταριστές ιστορίες για συναυλίες που δεν... κύλησαν όπως έπρεπε και τέλος απάντησε σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Tonis Playz: Λουκέτο στο μαγαζί του Τόνι Σφήνου 

Τόνι ΣφήνοςμπαλέτοστρατόςDOT