Lifestyle|21.03.2021 09:55

MasterChef 5 αποχώρηση: Εφυγε ο Αλέξανδρος Συνοδινός – Είχε γλιτώσει από τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο

Newsroom

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που δεν τα κατάφερε αυτή την εβδομάδα στην ομαδική δοκιμασία του «MasterChef 5» και εκείνη που αποχαιρέτησε έναν ακόμη παίκτη. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που βρέθηκαν στον τάκο ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστέργιου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Η πίεση του ανταγωνισμού, αλλά και το γεγονός ότι στη Μαρίνα λείπουν τα παιδιά της, φαίνεται πως την έκαναν να «λυγίσει». «Δεν μπορεί να μπει κανένας στη θέση μου και να καταλάβει το πόσο δύσκολο είναι. Όταν έφυγα από το σπίτι, η μικρή ήταν επτά μηνών. Ελπίζω να γυρίσω όσο πιο αργά μπορώ και να περπατάει και να μιλάει και να με φωνάζει "μαμά". Η Λία δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, διότι το παιδί της, καλώς ή κακώς, είναι τεσσάρων χρονών, θα χαίρεται που τη βλέπει στην τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα μοίρασε το χρόνο του γλυκού και άναψε φωτιές στην κουζίνα

Καλεσμένη για τη δοκιμασία αποχώρησης του παιχνιδιού ήταν η σεφ Ερασμία Μπαλάσκα, η οποία υπήρξε και μαθήτρια του Πάνου Ιωαννίδη. Η ίδια ετοίμασε ένα αλμυρό πιάτο, το οποίο έπρεπε οι τρεις παίκτες να αντιγράψουν, για να διασφαλίσουν μια θέση στο top 14 του διαγωνισμού. Το κανελέ με μαρμελάδα μπέικον, πατέ από συκωτάκια πουλιών και καραμελωμένα φουντούκια εντυπωσίασε τους παίκτες, αλλά και τους «τρόμαξε» με την δυσκολία του.

Ο τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Αυτός που δεν κατάφερε να πείσει με την προσπάθειά του είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

 

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός θεωρεί πως μέσα από το «MasterChef 5» είχε την ευκαιρία να επανασυστηθεί στην ελληνική κουζίνα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει τη δική του μαγειρική ταυτότητα και να φτιάξει μόνος του τη μαγειρική του καριέρα. Σήμα κατατεθέν του είναι και η ιδιαίτερη εμφάνιση του, με το χαρακτηριστικό μουστάκι του. Κατά τη διάρκεια της οντισιόν του, ο 31χρονος παίκτης είχε αναφέρει στους τρεις κριτές ότι ζούσε για χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Ελλάδα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία, γλίτωσε στο τσακ από την τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου. Ο ίδιος, συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Έφυγα λίγο πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το 2016 όταν είχε πέσει το βανάκι. Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε μια εβδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως».

Διαβάστε επίσης: Κούρσα των ριάλιτι: Σαρώνει το Survivor, βυθίζεται το Battle of the couples

MasterChefΛονδίνοMasterChef 5αποχώρηση