Lifestyle|23.03.2021 18:49

Σοφία Μουτίδου: Μου έλεγαν ότι θα έφτυνα αίμα αν συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Newsroom

Το πρωί της Τρίτης (23/3), η Σοφία Μουτίδου, με αφορμή τη νέα της παράσταση «Εις το όνομα του ιού» που θα προβληθεί σε live streaming, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Eυτυχείτε» και σχολίασε τις καταγγελίες περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

Διαβάστε επίσης: Η Σοφία Μουτίδου σατιρίζει τον Αλέξη Κούγια: «Θα ήθελα να ήμουν επαγγελματίας καλεσμένος»

«Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν ούτε, όμως, ότι όλα ήταν μάταια. Σίγουρα κάποιοι ισχυροί άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και αυτό μόνο θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο "φέρε μου ρε το νερό" και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το "ρε". Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει αρκετό αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες» ανέφερε, αρχικά, η γνωστή ηθοποιός.

«Θα σου πω έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Γνώριζα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας και συνεργάτης. Δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του. Μου έλεγαν ότι θα φτύσω αίμα αν συνεργαστώ μαζί του. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κ.Σ δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο "The Booth". Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας.

Όσον αφορά για τον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα! Τον είχα γνωρίσει σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια ημερίδα για τον Πολιτισμό. Περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Δεν είχα ιδέα. Ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Μουτίδου για καταγγελίες: «Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα»

Σοφία ΜουτίδουΔημήτρης ΛιγνάδηςΠέτρος ΦιλιππίδηςΕυτυχείτε!