Lifestyle|25.03.2021 03:00

Γιώργος Σουξές: Ο γάμος με τη Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες, η δίαιτα και η παιδική φωτογραφία

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος, υποδύεται τον Ενωμοτάρχη στις «Άγριες Μέλισσες». Ο αγαπητός ηθοποιός έκανε μια ξεχωριστή είσοδο και κουβάλησε μαζί του ένα κουτί με χιλιάδες αναμνήσεις που μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εκεί μέσα, βρισκόταν και μια ιδιαίτερα χαριτωμένη παιδική του φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Σοφούλα θέλει ξανά τον Άγγελο - Μπήκε άλλη κοπέλα στη ζωή του

Στη συνέχεια ανέφερε πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που τον ταλαιπωρούσαν. «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου και σοκαρίστηκα. Έτρωγα και δεν το καταλάβαινα. Πλέον προσέχω τη διατροφή μου. Το πρωί τρώω βρώμη με γάλα αμυγδάλου, ένα φρούτο και αμύγδαλα. Το μεσημέρι τρώω 300 γραμμάρια όσπρια ή κοτόπουλο με μπόλικη σαλάτα και φρούτο. Το βράδυ ό,τι και το πρωινό ή αντίστοιχο με το μεσημεριανό. Δεν έτρωγα πρωινό πριν, αυτό είναι που έπαιξε ρόλο. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο έκοψα και το τσιγάρο» δήλωσε.

Αναφερόμενος, δε, στον γιο του, ο οποίος είναι 25 χρονών και ασχολείται με το life coaching, είπε: «Διαβάζω τις αναρτήσεις του και βλέπω ότι και εγώ θα μπορούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος». 

Σχετικά με τις «Άγριες Μέλισσες» που όπως φαίνεται θα συνεχιστούν για τριτη χρονιά, ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε: «Θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια της σειράς. Ένα θα πω μόνο. Ένας Ενωμοτάρχης που θα γίνει και διοικητής, θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω».

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (24/3)

Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.

Διαφάνι 1920. Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών. Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Διαβάστε επίσης:  Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι 3 ηθοποιοί που θα μπουν στο σίριαλ

Άγριες μέλισσεςΓιώργος ΣουξέςδίαιταThe 2night show