Lifestyle|25.03.2021 17:19

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον τελικό μαζί με τους Lenny Kuhr και Lordi

Newsroom

Δεκάξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται να εμφανιστεί στον τελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: Θαυμάζω τις γυναίκες για τον αγώνα που κάνουν

Όπως ανακοινώθηκε -58 μέρες πριν τον τελικό- μέσα από τα επίσημα social media του θεσμού, αλλά και το Eurovision.tv, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που θα φιλοξενήσει τον φετινό διαγωνισμό.

Οι έξι επίτιμοι καλεσμένοι του μεγάλου τελικού είναι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015). Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο φαίνεται πως φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τις τρεις φαντασμαγορικές βραδιές.

Θυμίζουμε ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με ένα χορευτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Last Dance». Τo βιντεοκλίπ του τραγουδιού, επιχειρεί κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Να σχολιάσει μ’ έναν παραμυθένιο τρόπο όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και τις χειρότερες δυσκολίες στη ζωή, πάντα μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού για Eurovision: Το «El Diablo» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με συνθέσεις και αντιθέσεις

Έλενα ΠαπαρίζουEurovision 2021Eurovision