Lifestyle|26.03.2021 10:44

Τέτα Καμπουρέλη: Ο σύζυγός μου είναι αθώος, δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον βαραίνουν

Newsroom

Η σύζυγος του 58χρονου, που κατηγορείται για το «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, Τέτα Καμπουρέλη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τόνισε ότι ο άνδρας της είναι αθώος. «Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κυρία Καμπουρέλη και υποστήριξε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται, χαρακτηριζόντάς τα «τέρατα».

Διαβάστε επίσης: Συνέλαβαν 58χρονο για το γνωστό ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι

Όσο για το DNA, είπε. «Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε, δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας που γράφτηκε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα στον καθένα».

Τέλος, επισήμανε ότι χρεώνουν στον σύζυγό της όλη αυτή την υπόθεση, επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα σε μία που ανοίχτηκε. «Εγώ άκουσα όλες τις κατηγορίες από τις πελάτισσες. Τα έχουν όλοι με την τράπεζα. Δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό ότι ένα κατσαβίδι και ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτό το πράγμα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη».

Διαβάστε επίσης: «Εισβολή» της Εφορίας σε θυρίδες και δάνεια

Τέτα Καμπουρέληριφιφίποινική δίωξηκλοπή