Lifestyle|27.03.2021 08:36

Kristen Stewart: Εντυπωσίασε η φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Diana

Newsroom

Την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Spencer» η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και ενώ αρχικά κανείς δεν έβλεπε οποιαδήποτε ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες, φαίνεται ότι η ακούραστη μελέτη της ηθοποιού απέδωσε. Η 30χρονη Στιούαρτ δήλωσε πρόσφατα ότι αισθάνεται μεγάλη ευθύνη για την... απεικόνιση του αείμνηστου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μία νέα φωτογραφία της Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Diana κυκλοφόρησε στα media για το promotion της ταινίας και η ομοιότητα είναι απίστευτη. Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Στιούαρτ χαμογελάει στον φακό, ακριβώς όπως και η Νταϊάνα, ενώ φοράει μια ρέπλικα του μονόπετρου του αρραβώνα της, ίδιο με εκείνο που φοράει πια η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton). Η παραγωγή της ταινίας έχει μετακινηθεί στη Βρετανία ενώ κάποια γυρίσματα έγιναν και στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Elizabeth Debicki: «Τρομοκρατημένη» που θα υποδυθεί την Νταϊάνα στο «The Crown»

Κρίστεν Στιούαρτ για Diana: «Η προφορά μου προκαλεί φόβο»

Σε συνέντευξή της στο InStyle, η Κρίστεν Στιούαρτ μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή. «Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη» εξήγησε.

«Εργάζομαι γι αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου» πρόσθεσε. Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει επίσης κάνει μια μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ρόλο. «Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία» είπε.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι την κατέβαλε η θλίψη όταν άρχισε να ερευνά την ιστορία της Νταϊάνα. «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα - θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα» είπε. «Έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστώ τόσο που υποδύομαι έναν ρόλο» επισήμανε.

Πίσω από την κάμερα είναι ο Χιλιανός δημιουργός Πάμπλο Λαραΐν που γύρισε το «Jackie» με τη Νάταλι Πόρτμαν, μια εναλλακτική ματιά στη ζωή της Τζάκι Κένεντι, επικεντρωμένη στη χρονική περίοδο της ζωής της αμέσως μετά τη δολοφονία του JFK. 

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία του Λαραΐν αφηγείται «το κρίσιμο σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Νταϊάνα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν λειτουργούσε και ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το μονοπάτι που την οδηγούσε στο ρόλο της βασίλισσας.

πριγκίπισσα ΝταϊάναΚρίστεν Στιούαρτ