Lifestyle|31.03.2021 16:44

Έφη Ράσσια για το τέλος του «Καφέ της Χαράς»: Θα προτιμούσα η Βάλια να έμενε μόνη της

Newsroom

Μια από τις σειρές του ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς», θα ρίξει φέτος τίτλους τέλους. Η Έφη Ρασσιά, η οποία υποδύεται τη Βάλια στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Άννα Χατζησοφιά: Καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 ότι έκοψαν σκηνές από επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς»

«Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά» ανέφερε, αρχικά, η νεαρή ηθοποιός. «Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες, αλλά εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να μείνει μόνη της. Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω» πρόσθεσε.

Τέλος, η Έφη Ρασσιά ανέφερε ότι δεν το έχει καθόλου με τη μαγειρική και ότι είναι άνθρωπος που θα γυρίσει πέντε φορές για να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει. «Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν από δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία».

Η Ευαγγελία Μουμούρη στο «Καφέ της Χαράς» - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (31/3)

Παριστάνοντας τη φιλάνθρωπο, η Δοξούλα μοιράζει χρήματα δεξιά και αριστερά συμπαρασύροντας όλο το χωριό εναντίον του Πώποτα. Προσπαθεί να διαλύσει και τη σχέση του Φατσέα με τη Σταυρούλα, στήνοντας με τη βοήθεια του πληγωμένου Θόδωρου ένα σκηνικό αποπλάνησης. Εξαγριωμένοι, οι συγχωριανοί επιτίθονται άγρια στον Πώποτα, που τόσα χρόνια τους παραμυθιάζει με το «Τάξις και Ηθική». Η Χαρά όμως, τον υπερασπίζεται σθεναρά, συγκινώντας τον βαθιά. Όμως, ο έρωτας της Χαράς με τον Πώποτα θα επιζήσει έπειτα από όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης: Χάρης Ρώμας: Η Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει - Παραμένει ως σάκος του μποξ

ΑΝΤ1Καφέ της ΧαράςΈφη ΡασσιάΧάρης ΡώμαςΡένια Λουιζίδου