Lifestyle|03.04.2021 09:58

Φάρμα: Έξω φρενών ο Στράτος Τζώρτζογλου με συμπαίκτη του - «Μην το ξαναπείς αυτό»

Newsroom

Την τέταρτη εβδομάδα στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, οι παίκτες - αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες. Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχτηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ήταν αυτός που κλήθηκε να επιλέξει τους υπηρέτες του.

Πριν πάρει την απόφασή του, όμως, όλοι έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων. Από τις γυναίκες κέρδισε η Μαρία Μιχαλοπούλου και από τους άνδρες ο Στράτος Τζώρτζογλου και δεν θα μπορούσαν να γίνουν υπηρέτες. Συνεπώς, ο Βασίλης αποφάσισε να έχει για υπηρέτες τη Μαρία Φραγκάκη και τον Θανάση Πάτρα. Το γεγονός ότι επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα προκάλεσε εντάσεις.

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα του - «Με βλέπει από πάνω»

«Γιατί το κουράζουμε; Αν ήθελε ο Βασίλης μπορούσε να με βγάλει εμένα υπηρέτη και να πει εκτέλεσε τον Στράτο» ανέφερε ο Ντούπης, σε σχέση με τις στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι παίκτες μέσα στο ριάλιτι.

Τότε ο Στράτος Τζώρτζογλου έγινε έξαλλος και ζήτησε σεβασμό, ακούγοντας το σχόλιο. «Πού το ξέρεις; Μην ειπωθεί ξανά ενώπιον μου κανένα δεδομένο αποτέλεσμα. Από σεβασμό, όποιος γουστάρει, ας τα πει στην μάχη. Θα μου απαντήσεις μόνο με σεβασμό».

Νωρίτερα, η Μαρία Φραγκάκη είχε μία άτυχη στιγμή και τραυμάτισε το χέρι της. Συγκεκριμένα, την ώρα που οι παίκτες της «Φάρμας» προμηθεύονταν τα αγαθά που τους είχε φέρει ο επιστάτης, μια κίνηση που έκανε ο Θανάσης Πάτρας είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό στο χέρι

Το έπαθλο της αποστολής ήταν τέσσερα πρόβατα, ενώ πριν αποχωρήσει από τη φάρμα, ο Βασίλης έφερε μπριζόλες και λουκάνικα στους παίκτες κι εκείνοι έτρεξαν και πανηγύρισαν στην αγκαλιά του.

 

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος και η Σοφία Παυλίδου - «Δεν είσαι άξιος να με θυμώσεις»

Στράτος ΤζώρτζογλουΦάρμαΑΝΤ1