Lifestyle|04.04.2021 11:18

Φάρμα αποχώρηση: Εκτός η Μαρία Φραγκάκη - «Η λέξη μισογύνης σε εικόνα» τo Twitter κατά Βασίλη

Newsroom

Την πόρτα της εξόδου από τη «Φάρμα» είδε η Μαρία Φραγκάκη, το βράδυ του Σαββάτου (3/4). Η παίκτρια που ήταν και η πρώτη μονομάχος, επέλεξε ως αντίπαλό της στη δοκιμασία αποχώρησης την Κάτια Δέδε. Παρόλο που η δεύτερη δήλωσε ότι δεν πάει με καλή ψυχολογία στο αγώνισμα τελικά βαθμολόγησε πολύ σωστά τις δοκιμασίες και τις κέρδισε όλες πλην μίας που άξιζε μόλις για έναν πόντο.

Η Μαρία αγωνίστηκε τραυματισμένη, αλλά η Κάτια είχε πολύ μεγάλη ψυχραιμία τελικά και στο τελευταίο αγώνισμα πήρε τους πέντε πόντους που της έδωσε τη νίκη. Η δημοσιογράφος κατά την αποχώρησή της ανέφερε ότι από εδώ και πέρα έχουμε να δούμε πολλά και να πέσουν οι μάσκες.

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα του - «Με βλέπει από πάνω»

Για αρχηγούς δεν θέλει ξανά τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και κατ' επέκταση τον Ντούπη. «Φεύγω εξαιτίας στρατηγικής κάποιων παικτών και νομίζω ότι φεύγω άδικα. Θα πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν καταστάσεις και στρατηγικές» δήλωσε.

Την ίδια ώρα, το Twitter αντέδρασε με την απόφαση του Βασίλη να υπονοήσει ότι ο τραυματισμός της Μαρίας Φραγκάκη, που είχε χρέη υπηρέτη του, ήταν σκόπιμος και την υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο. Mάλιστα, είπε ότι αν φύγει η δημοσιογράφος θα είναι από δική της ατυχία και απροσεξία.

T
T
T

Έξω φρενών ο Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου υπερασπίστηκε πολύ θερμά τη Μαρία και δεν συμφώνησε με την υπόδειξή της ως μονομάχου από τη στιγμή που είναι τραυματισμένη. «Χτύπησε το χέρι της. Η υγεία είναι πάνω από όλα, πάνω από τα παιχνίδια. Δεν ξέρω γιατί ο αρχηγός επέλεξε τη Μαρία να αγωνιστεί. Αυτό το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ. Αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης ανθρωπιάς. Έχω πολεμήσει όλη μου τη ζωή για αυτό.

Πολλές φορές έχω δώσει και τη ζωή μου για να υπερασπιστώ κάποια πράγματα μέσα από την αγάπη μου για τον Αλκιβιάδη, τη γυναίκα μου, την πρώην γυναίκα μου, τη μάνα μου που έχει φύγει και δεν θα το κάνω ποτέ ό,τι έπαθλο και να μου δώσουν. Συγγνώμη αν παραφέρθηκα και μίλησα λίγο πιο έντονα αλλά είναι κάτι που με τάραξε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Έξω φρενών ο Στράτος Τζώρτζογλου με συμπαίκτη του - «Μην το ξαναπείς αυτό»

ΑΝΤ1ΦάρμααποχώρησηΜαρία ΦραγκάκηΣτράτος Τζώρτζογλου