Lifestyle|04.04.2021 15:09

Καίτη Φίνου: Αγάπησα πολύ τον Στάθη Ψάλτη - Είχε αρκετές γυναίκες γιατί έψαχνε την επιβεβαίωση

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε για τον Στάθη Ψάλτη, το θέατρο, την τηλεόραση, την καριέρα της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την δίαιτα που ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα, αλλά και για τα social media. 

Διαβάστε επίσης: Η Καίτη Φίνου εξομολογείται: Τα παιδιά που έχασε, το αλκοόλ και η απόπειρα βιασμού

«Αγάπησα πάρα πολύ τον Στάθη Ψάλτη. Τον αγάπησα πολύ και τον καιρό που ήταν άρρωστος που δεν μπορούσα να τον δω. Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Αν μπεις λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς, ήταν ένα παιδί από φτωχή οικογένεια και έπεσε κατευθείαν στα πολλά χρήματα με τόσες γυναίκες γύρω του. Το κατάλαβα στα 40 μου αυτό. Ήταν η επιβεβαίωσή του γιατί ήξερε ότι δεν ήταν όμορφος. Όταν πήγα να πάρω τα πράγματά μου για να φύγω από το σπίτι έπειτα από 5,5 χρόνια, ήταν εκεί με τη φίλη του. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί ήταν φίλη μου» εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

Κλείνοντας, η Καίτη Φίνου, μιλώντας για το καλλιτεχνικό της μέλλον, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς ήρθαν στο μυαλό της οι δυο αδελφές που έχασε πρόσφατα από τη ζωή. Τη Γιάννα και τη Μαίρη. «Αν θα μου γίνει κάποια πρόταση από την τηλεόραση θα τη δεχθώ, αν είναι κάτι μικρό και χαρακτηριστικό. Θέατρο δεν θέλω να κάνω γιατί δεν θα είναι από κάτω οι αδελφές μου να μου έκαναν νοήματα επιβράβευσης».

Διαβάστε επίσης: Ξανά ερωτευμένη η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη

Καίτη ΦίνουΣτάθης Ψάλτης