Lifestyle|05.04.2021 21:20

Μανώλης Λιδάκης: Υπέστη απάνθρωπες συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Newsroom

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» ήταν ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος μίλησε για την πλούσια σε εμπειρίες επαγγελματική πορεία του, τις δισκογραφικές δουλειές του αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά του. «Μπορεί να κάνεις μισή επιτυχιούλα και να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο της γης. Μπορεί να κάνεις εκατομμύρια δίσκους και να λες υπήρξαν άλλοι καλύτεροι από μένα. Συναντήθηκα καλλιτεχνικά με ανθρώπους που δεν πίστευα καν ότι θα συναντηθώ. Η Χαρούλα Αλεξίου είναι η δασκάλα μου. Αντέγραψα πράγματα από μια γυναικεία φωνή. Αν θέλεις να μάθεις να τραγουδάς άκου τη Χαρούλα» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο ερμηνευτής μεγάλων λαϊκών επιτυχιών ανέφερε ότι στο peak της καριέρας του δεν εγκατέλειψε το τραγούδι, όπως λανθασμένα γράφτηκε, αλλά θέλησε να βρεθεί κοντά στην άρρωστη μητέρα του που τον είχε ανάγκη. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι «υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά σκληροί στον χώρο αυτό. Δικαιολογώ τη φιλοδοξία οποιουδήποτε ανθρώπου που εκτίθεται σε κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη ματαιοδοξία τους.

 

Εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ. Γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή έχουν βγει πολλά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό, μου έχει συμβεί και σε εμένα, αλλά δεν θέλω να πω. Αυτοί οι άνθρωποι πλέον είναι γέροι».

Διαβάστε επίσης: Λιδάκης: Δεν επιτρέπεται... Μαζωνάκηδες να πληρώνονται για να κρίνουν τα νέα παιδιά

MeTooσεξουαλική παρενόχλησηΧάρις ΑλεξίουΜανώλης Λιδάκης