Lifestyle|08.04.2021 15:33

Κάτια Ζυγούλη: Ο Σάκης έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ ζωγραφικής - Χαίρομαι που τον θέλουν όλες

Newsroom

Το πρωί της Πέμπτης (8/4), η Κάτια Ζηγούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την καθημερινότητα με τα τέσσερα παιδιά της μέσα στο σπίτι εν μέσω καραντίνας, αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους ο Σάκης Ρουβάς τα απασχολεί στον ελεύθερο χρόνο τους.

«Και τα τέσσερα παιδιά κάνουν τηλεκπαίδευση. Τον μικρό δεν τον πιέζω. Στη μεγάλη έχει λειτουργήσει θετικά, καθώς είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Συνεπώς έχει αποφασίσει να προσηλωθεί στους βαθμούς της και να γίνει καλύτερη μαθήτρια. Μπαίνει μόνη της, είναι αυτόνομη. Πριν την κυνηγούσα. Τα μεσαία είναι η πιο δύσκολη περίπτωση γιατί και εγώ ως μητέρα διχάζομαι πολύ. Είναι στιγμές που λέω ότι δεν είναι δυνατόν να πιέζω τα παιδιά να κάτσουν μπροστά στον υπολογιστή τόσες ώρες. Κάποια στιγμή ξεφεύγουν και τα βλέπω να τρέχουν μέσα στο σπίτι και λέω: "όπα μαζευτείτε πάλι πίσω, μπροστά στις οθόνες"» δήλωσε η παρουσιάστρια και μοντέλο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά: «Στην καραντίνα, είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπους δημιουργικούς να περνάμε καλά. Ο Σάκης έχει εισάγει στη ζωή τους τη ζωγραφική. Έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ ζωγραφικής, τους έχει βάλει μουσικά όργανα για να μάθουν μουσική. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα».

Τέλος, η Κάτια Ζυγούλη θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τη Φαίη Σκορδά, όταν είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί και ήταν αγχωμένη σε διακοπές στην Κρήτη. «Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο» υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης: Ηρώδειο: Tο τρυφερό φιλί και η ανθοδέσμη του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη

Κάτια ΖυγούληΣάκης Ρουβάςκαραντίνα