Lifestyle|12.04.2021 18:03

Μαίρη Μηνά: Η Τζένη αποκαλύπτει στην Παύλο την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής

Newsroom

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε η Μαίρη Μηνά, η οποία αποκάλυψε ότι είναι εβδομάδα τρομερών εντάσεων και αποκαλύψεων στη δραματική σειρά «Αγγελική» του Alpha. «Αρχίζουν και μπαίνουν όλα και σε μια γραμμή, πλησιάζουμε στο τέλος. Η Τζένη (Νάντια Μπουλέ) αποκαλύπτει στην Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση) την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής, υπάρχει μια συμμαχία μεταξύ των αδελφών, θα έχουμε κάποια ακραία περιστατικά» ανέφερε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι ελπίζει ο Στέφανος να τη στηρίξει σε όλο αυτό. «Εάν θα μάθει κι εγώ δεν ξέρω τι θα συμβεί. Η Αγγελική προετοιμάζεται και για τα χειρότερα».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω φύγει από σκηνοθέτες και με θεωρούσαν προβληματικό»

Η «Αγγελική» είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της ηθοποιού στην τηλεόραση. «Η εμπειρία ήταν πολύ πλούσια. Είχε απ' όλα τα υλικά: μεγάλο το δέσιμο, τρομακτική κούραση, επαγρύπνηση, μεγάλο όγκο, μεγάλες χαρές, συγκινήσεις. Τώρα αρχίζω να μπαίνω στο πεδίο της νοσταλγίας, αρχίζω και κάνω μία προβολή στο μέλλον. Και να αναρωτιέμαι: "θα έλθει η στιγμή που θα πούμε wrap σειράς; Θα συμβεί αυτό;"».

Στη συνέχεια, η Μαίρη Μηνά εξομολογήθηκε ότι η πιο δύσκολη σκηνή μέχρι σήμερα στη σειρά του Alpha ήταν ο μονόλογος, στον οποίο η Αγγελική μιλούσε στη μητέρα της. «Ήταν βράδυ, είχε περάσει από πάνω μας όλη η μέρα. Επειδή είμαστε καλά συντονισμένοι, κάτι έγινε κι όλο αυτό συνέβη σε μια- δυο λήψεις». Δύσκολες σκηνές «είναι κι αυτές που είμαστε όλοι μαζί, αλλά όχι για το λόγο ότι πρέπει να μπούμε σε ένα συγκεκριμένο συναίσθημα αλλά γιατί χαιρόμαστε, λειτουργούμε λίγο σαν παιδική χαρά και κάνουμε τη ζωή δύσκολη του συνεργείου».

AlphaΜαίρη ΜηνάεπεισόδιαΑγγελική