Lifestyle|15.04.2021 13:19

Tom Hanks: Όλη η αλήθεια για τον γιο του που κατηγορείται για σωματική βία

Newsroom

Σοκ ήταν για την οικογένεια του Τομ Χανκς (Tom Hanks) και της Ρίτα Ουίλσον (Rita Wilson) η μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του Τσετ Χανκς (Chet Hanks), γιου του διάσημου ηθοποιού, από την πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυρίζεται ότι της ασκούσε βία. Όπως αναφερει σε δημοσίευμα η Daily Mail ο 30χρονος μουσικός και ηθοποιός Τσέστερ Χανκς διατηρούσε μέχρι πρότινος μία περιπετειώδη σχέση με την νεαρή Κιάρα Πάρκερ (Kiana Parker), η οποία αφού χώρισαν τον κατήγγειλε για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία. Το πινγκ πονγκ μηνύσεων συνεχίστηκε με καταγγελίες από τη μεριά του Τσετ για άσκηση βίας στον ίδιο!

Η πρώην σύντροφος του γιου του Τομ Χανκς τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε και εκείνη αμύνθηκε, ενώ μέρος του περιστατικού έχει καταγραφεί σε βίντεο που διέρρευσε στη δημοσιότητα από το TMZ. Ο δικαστής αποφάσισε ότι ο Τσετ θα πρέπει να μείνει μακριά από την Πάρκερ, μετά τους ισχυρισμούς της ότι ήταν κακοποιητικός και σε άλλες φάσεις της σχέσης τους. Στο βίντεο ο Χανκς εικονίζεται με αίμα να τρέχει από το πρόσωπό του μετά από το περιστατικό, καθώς εκείνη αντέδρασε και του πέταξε ένα σκεύος στο κεφάλι.

«Την έπιασα να με κλέβει, έκλεβε τα χρήματά μου και έπαιρνε τις πιστωτικές μου» φέρεται να είπε ο Χανκς στο δικαστήριο, ενώ ισχυρίστηκε ότι η Πάρκερ ήρθε να πάρει τα πράγματά της μετά τον χωρισμό, με τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων οπλοφορούσε. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Ο ίδιος αρνείται ότι υπήρξε κακοποίηση από πλευράς του, ενώ την κατήγγειλε για επίθεση με μαχαίρι.

T

Ο δικηγόρος της Πάρκερ δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του Χανκς και τους διάσημους γονείς του, ενημερώνοντάς τους για την απόφαση του δικαστηρίου. Ο 30χρονος γιος του Τομ Χανκς, Chester Marlon Hanks έχει παίξει στις ταινίες «Empire» και «Shameless», αλλά και στη σειρά «Showtime», ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Ο Τσετ Χανκς έχει μια πεντάχρονη κόρη από προηγούμενη σύντροφό του, ενώ πολιτογραφήθηκε Έλληνας μαζί με τους διάσημους γονείς του.

Τομ ΧανκςΡίτα Γουίλσονβία