Lifestyle|15.04.2021 18:06

Jennifer Lopez: Οριστικός ο χωρισμός με Alex Rodriguez - Η επίσημη ανακοίνωση

Newsroom

«Το δουλεύουμε ακόμα» δήλωνε πριν από λίγες μέρες η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) για τα προβλήματα στη σχέση της ποπ σταρ με τον επί δύο χρόνια αρραβωνιαστικό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez), αλλά φαίνεται ότι το δακρύβρεχτο φινάλε ήταν ήδη γραμμένο. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσαν με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους, έναν περίπου μήνα μετά τη «βόμβα» που έπεσε ανεπίσημα στο Χόλιγουντ. Τον χωρισμό αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ το Page Six για να ακολουθήσει μία κοινή «φιλική» ανακοίνωση στο Today.

«Διαπιστώσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις μας και στα κοινά μας σχέδια. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλον και στα εκατέρωθεν παιδιά του. Από σεβασμό σε αυτά, το μοναδικό σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας έστειλαν μια λέξη καλοσύνης και ευγένειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, που ετοιμαζόταν μάλιστα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2017, ήταν αχώριστοι και αρραβωνιάστηκαν το 2019 σε μια ονειρεμένη τελετή σε εξωτική παραλία στις Μπαχάμες. Συγκατοίκησαν σε μια τεράστια έπαυλη με τα τέσσερα παιδιά τους, δύο της JLo από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι - και άλλα δύο από τον γάμο του A-Rod. Όλα έμοιαζαν παραμυθένια στα social media, αλλά τα πράγματα είχαν άλλη εξέλιξη!

T

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός για Jennifer Lopez και Alex Rodriguez - Το 3ο πρόσωπο δεν της άφησε περιθώρια

Το «power couple» αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι μια πολυτελή έπαυλη στη Φλόριντα με θέα στον ωκεανό, η οποία κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια. Το περασμένο καλοκαίρι ενώνοντας τις περιουσίες τους έφτασαν πολύ κοντά να αγοράσουν την ομάδα των Mets, δίνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εκείνη πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά καλλυντικών και εκείνος επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πέρα από το ESPN και το Fox Sports. Η 51χρονη Λατίνα σταρ βρίσκεται στην Καραϊβική στα γυρίσματα της ταινίας της «Shotgun Wedding».

 

Το 2019 και ενώ το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο, η Λατίνα σούπερ σταρ ήρθε αντιμέτωπη με φήμες απιστίας του A-Rod, οι οποίες τάραξαν για λίγο την ειδυλλιακή πρόταση αρραβώνα, που είχε τότε συγκεκτρώσει εκατομμύρια likes στα προφίλ του ζευγαριού στα social media. Μάλιστα, η Τζένιφερ είχε ποστάρει στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στην εξωτική παραλία που έγινε η πρόταση. Τελικά ο χωρισμός ήρθε μετά από δύο αναβολές γάμου, λόγω της πανδημίας, και εν μέσω φημών για φλερτ του A-Rod με την σταρ του «Southern Charm», Madison LeCroy, αν και εκείνη το αρνήθηκε.

Πηγή από το περιβάλλον της σταρ δήλωσε στο E! ότι οι φίλες της Τζένιφερ δεν συμπαθούσαν τον A-Rod λόγω των σκανδάλων απιστίας που τον ... ακολουθούσαν και της έλεγαν ότι την χρησιμοποιεί για να αποκαταστήσει το όνομά του. Τελικά η Τζένιφερ πήρε την απόφασή της!

χωρισμόςΆλεξ ΡοντρίγκεζΤζένιφερ Λόπεζ