Lifestyle|17.04.2021 13:08

House of Fame: «Μήπως είσαι στις μέρες σου;» η ατάκα του Φοίβου σε παίκτρια που «έριξε» το Twitter

Newsroom

Μία ερώτηση του Φοίβου σε παίκτρια του «House of Fame» ήταν αρκετή, ώστε οι χρήστες του Twitter να «στήσουν» ένα μικρό πάρτι, τρολάροντας τον γνωστό στιχουργό για τις... γυναικολογικές του γνώσεις. Το βράδυ της Παρασκευής (16/4), η Χρύσα Μαλακόζη ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κομμάτι «Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου». Αν και η λαϊκή σπουδάστρια προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, η κριτική επιτροπή εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αυστηρή απέναντι της.

Ένα σχόλιο του Φοίβου, όμως, έμοιαζε αρκετό για να ξαφνιάσει τόσο τη Χρύσα Μαλακόζη όσο και την Ελένη Φουρέιρα. Ο στιχουργός, θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα και κρίνοντας τη Χρύσα για την απόδοσή της, τη ρώτησε αν είναι «στις μέρες της», με την παίκτρια να απαντά καταφατικά.

«Είμαι! Να το πω και αυτό» είπε αυθόρμητα η ίδια και με την παρουσιάστρια του «House of Fame» να προσθέτει: «Φοίβο μου, ότι είσαι καταπληκτικός το ξέρουμε. Ότι καταλαβαίνεις κιόλας πότε οι γυναίκες, είμαστε στις μέρες μας και μπορούμε να στονάρουμε, πραγματικά προσκυνώ! Ένα χειροκρότημα, παρακαλώ, για τον Φοίβο».

Στη συνέχεια, ο κριτής του μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ είπε: «Θα πάρεις δύο παραπάνω βαθμούς γιατί είναι ορισμένες τραγουδίστριες που, όταν έχουν περίοδο, χάνουν πολύ στον τόνο. Δεν είμαι γιατρός να το εξηγήσω. Καλά, άσε τη γκρίνια δεν το συζητάμε αυτό. Οπότε είσαι δικαιολογημένη γιατί ήταν συνεχόμενο αυτό».

T
T
T
T
T

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Φουρέιρα δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια - Χείμαρρος για τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

TwitterHouse of FameΦοίβοςΕλένη ΦουρέιραΣΚΑΪ