Lifestyle|13.01.2019 12:20

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Αποκλείει το ενδεχόμενο να υποδυθεί τον Τραμπ

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Bild am Sonntag» και αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να υποδυθεί σε καμία ταινία τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους. 

«Για κάθε χαρακτήρα που υποδύομαι, βρίσκω πάντα κάπου κάποια συμπόνια. Ασχολούμαι με αυτόν τον χαρακτήρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κοιτάζοντας τον από κάθε πλευρά, μέχρι να βρω κάτι στο οποίο μπορεί να αναφέρομαι συναισθηματικά, γεγονός που καθιστά την εικόνα κατανοητή γι 'αυτόν. Με τον Τραμπ κάθε μέρα προσπαθώ να βρω κάτι που να μου δίνει συμπόνια. Δεν μπορώ να το πετύχω. Είναι αδύνατο. Έτσι, εάν μου προτείνουν να παίξω τον Τραμπ, η απάντησή μου θα είναι «Ποτέ».

T

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός τον περασμένο Ιούνιο στη τελετή απονομής των βραβείων «Tony» στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και εξύβρισε τον πρόεδρο Τραμπ, ενώ πρόσφατα, σε συνέντευξή του στην Guardian τον αποκάλεσε «ρατσιστή».

«Είμαι αναστατωμένος με ό,τι συμβαίνει στις ΗΠΑ. Όταν είδα κάποιον σαν αυτόν να γίνεται πρόεδρος, σκέφτηκα "ΟΚ, ας δούμε τι κάνει, μπορεί να αλλάξει". Αλλά τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Όλα μου δείχνουν ότι είναι πραγματικός ρατσιστής. Πίστευα ότι ως κάτοικος Νέας Υόρκης θα καταλάβαινε την διαφορετικότητα της πόλης αλλά είναι τόσο κακός όσο πίστευα και πριν και ακόμα χειρότερα. Είναι ντροπή. Είναι ένα κακό για τη χώρα», ανέφερε ο Ντε Νίρο στην Guardian.

T
συνέντευξηΝτόναλντ ΤραμπΡόμπερτ Ντε Νίροηθοποιόςεφημερίδα