Lifestyle|29.10.2018 15:54

Στα κόκκινα η Ελένη Μενεγάκη - Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό

Newsroom

Με πάρα πολύ ανεβασμένη διάθεση, ντυμένη στα κόκκινα και με στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά γιόρτασε η Ελένη Μενεγάκη τα γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής. Νωρίτερα ο 16χρονος γιος της Άγγελος της ευχήθηκε μέσω Instagram λέγοντας: «Χρόνια πολλά μαμά @elenimenegaki Σε αγαπώ.. πάρα πολύ».

Η παρουσιάστρια, που σήμερα (29/10) κλείνει τα 49, γιόρτασε τα γενέθλιά της τρεις μέρες νωρίτερα στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. Φυσικά, σήμερα, δεν θα ήταν δυνατόν να λείπουν από το πλατό, η τούρτα, τα κεράκια και τα λουλούδια που τόσο αγαπάει η παρουσιάστρια. Μετά από την ενότητα μαγειρική, η Μενεγάκη δοκίμασε γλυκά από το βαρυφορτωμένο τραπέζι του πλατό και ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές.

«Μακάρι όλο αυτό που βλέπω να το έχω στολισμένο και σπίτι μου! Είναι απίθανο, είναι μοναδικό. Δεν έχω λόγια», είπε εντυπωσιασμένη η Μενεγάκη. Εν συνεχεία, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βρέθηκε στο πλατό για να της δωρίσει ένα μπουκέτο λουλούδια. «Η εντολή σήμερα είναι ότι κλείνεις τα 35», της είπε ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος της. Η παρουσιάστρια αστειεύτηκε: «Έλα που μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου. “Τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…”. Και του έλεγα “Γιατί; Πόσο καιρό θα μείνω;”».

Εν συνεχεία η παρουσιάστρια πήγε στην τούρτα για να σβήσει τα κεράκια! «Πόσα κεράκια βάλατε; Λιγότερα κι απ’την κόρη μου; Δεν πειράζει, γιατί εγώ μπορεί να νιώθω πιο νέα κι από την κόρη μου», είπε η Ελένη, ενώ έκανε και την ξεχωριστή της ευχή, σβήνοντας τα κεριά.

Ελένη Μενεγάκη