Lifestyle|13.01.2019 16:05

To «Survivor» επιστρέφει στις οθόνες μας με πολλές αλλαγές

Αλέξης Μίχας

Ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι, που θα είναι ελληνοτουρκική μάχη πάντα με έδρα τον Άγιο Δομίνικο, θα προβάλλεται πιθανότατα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία 6 ημέρες την εβδομάδα. Από Κυριακή έως και Παρασκευή. Πράγμα που ενδεχομένως να σημαίνει και μικρότερη διάρκεια του καθημερινού επεισοδίου.

Παρουσιαστής για την Ελλάδα θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και για την Τουρκία ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι. Η έναρξη με την παρουσίαση των δύο ομάδων («µπλε» οι Ελληνες, «Κόκκινοι» οι Τούρκοι) θα γίνει από κοινού από τους δύο παρουσιαστές. Επίσης, κάθε Κυριακή κοινή θα είναι η έναρξη του συμβουλίου του νησιού. Εν συνεχεία, ο κάθε παρουσιαστής θα συνομιλεί ξεχωριστά με την ομάδα του.

T

Όσον αφορά στη σύνθεση τόσο της ελληνικής όσο και της τούρκικης ομάδας, θα απαρτίζονται από 14 ή 15 παίκτες. Δεν θα υπάρχουν «διάσημοι» με την κλασική έννοια, χωρίς να αποκλείεται να συμμετάσχουν κάποια πρόσωπα αναγνωρίσιμα ή να προστεθούν στη συνέχεια. Γι’ αυτό και στα κάστινγκ που πραγματοποιήθηκαν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Τουρκία δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα εκτός από τις φυσικές και σωματικές αντοχές των υποψηφίων και στην προσωπικότητά τους. Οι τελικοί υποψήφιοι πέρασαν αρκετά ψυχομετρικά τεστ αλλά και αναλυτικές προσωπικές συνεντεύξεις.

T

Η ομάδα των «Κόκκινων» βρίσκεται λίγο πιο κοντά στην τελική της σύνθεση σε σχέση με την ελληνική. Από 100 συμμετέχοντες έχουν επιλεγεί οι 30 επικρατέστεροι και τα ονόματά τους αναρτήθηκαν ήδη στη σελίδα του τουρκικού «Survivor» στο Instagram (φωτό κάτω). Προφανώς, ο Τούρκος παραγωγός και οι συνεργάτες του θέλουν να μετρήσουν και τις αντιδράσεις του κόσμου και στη συνέχεια να κλείσει η τελική ομάδα. Πρακτική που δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί και στην τελική σύνθεση της ομάδας των Ελλήνων. Όσον αφορά στους «Μπλε» η παραγωγή έχει φύγει από το στάδιο των 100 επικρατέστερων και οδεύει προς τους 30.

Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει και φέτος εκτός από τον Σάκη Τανιμανίδη και ο Γιώργος Λιανός, που θα περιγράφει κάποια από τα αγωνίσματα.

T

Σαφώς όπως και πέρυσι θα υπάρχουν και νέες δοκιμασίες αλλά και κάποιοι νέοι κανόνες. Επίσης, πρόθεση είναι και τα έπαθλα να είναι μεγαλύτερα, όμως αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά από τις εμπορικές συμφωνίες που υπάρχουν με τους δωροθέτες.

T
Σάκης ΤανιμανίδηςSurvivorΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣΚΑΪΤουρκία