Lifestyle|23.04.2021 09:34

Ιωάννα Μπέλλα: To μόντελινγκ στο Ντουμπάι και η άγνωστη συγγένεια με Καραμίχο και Λεκάκη

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι και να δραστηριοποιηθεί εκεί ως μοντέλο, εν μέσω πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην Ελλάδα και στο επόμενο επαγγελματικό της ταξίδι στο Λονδίνο.

«Έμεινα τέσσερις μήνες στο Ντουμπάι. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι θα με σχολίαζαν αρνητικά. Ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα, ενώ στην Ελλάδα όλα ήταν κλειστά. Συγκατοίκησα με μια φίλη μου για δύο μήνες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Ντουμπάι γιατί πήγαν πολλά μοντέλα λόγω κορονοϊού. Εργαζόμουν 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Εκεί είναι εύκολο να κάνεις φωτογραφίσεις για περιοδικά».

Στη συνέχεια, το νεαρό μοντέλο εξήγησε γιατί έχασε 10 κιλά το καλοκαίρι και πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό που βιώνει στον χώρο της μόδας. «Έχασα το καλοκαίρι 10 κιλά, γιατί έπρεπε να είμαι πιο skinny. Εγώ ήθελα να το κάνω. Τώρα στο Ντουμπάι πήρα 6! Το καλοκαίρι, έβλεπα τον εαυτό μου στο καθρέφτη και δεν ήμουν ικανοποιημένη από αυτό που έβλεπα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα μοντέλα και αυτό με αγχώνει».

Τέλος, η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συγγενική σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο. «Είμαι ανιψιά τους. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου. Τους θαυμάζω και τους αγαπώ».

Διαβάστε επίσηςΙωάννα Μπέλλα για τον τρόμο στη Σρι Λάνκα: Ήταν μια τραγωδία

Γιώργος ΚαραμίχοςThe 2night showΝτουμπάιΙωάννα Μπέλλα