Lifestyle|26.04.2021 09:33

Ελένη Προκοπίου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό - Πέθανε ο σύζυγός της

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνά η Ελένη Προκοπίου, καθώς έχασε τον επί 50 χρόνια σύζυγό της, επιχειρηματία Αντώνη Συρίγο. Η κηδεία του τελέστηκε στα βόρια προάστια με ελάχιστο κόσμο, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού. Όπως είχε γράψει η εφημερίδα «Espresso» πριν από δύο χρόνια, ο Αντώνης Συρίγος για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με πολλά προβλήματα υγείας. Στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, η καρδιά του έπαψε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

Ο Αντώνης Συρίγος, μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση επίπλων που διατηρούσε επί πολλά χρόνια, τροφοδοτούσε όλο το ελληνικό θέατρο, αλλά και τις μεγάλες κινηματογραφικές εταιρίες με έπιπλα. Μετά το γάμο τους, στις αρχές της δεκαετίας του '70, η Ελένη Προκοπίου αποχώρησε οριστικά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Εγώ εξαφανίστηκα για δύο λόγους: πρώτον, παντρεύτηκα και είχα πάνω από όλους και όλα την οικογένειά μου και, δεύτερον, πέρασα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία με ορμόνες και τέτοια για να μείνω έγκυος στη μονάκριβη κόρη μου. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα μέχρι να αποκτήσω παιδί και πήρα πολλά κιλά με όλα αυτά. Μέχρι να σουλουπωθώ, ο κινηματογράφος είχε σβήσει. Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει την υπέροχη κόρη μου Ειρήνη, η οποία μου χάρισε δύο υπέροχες εγγονές» είχε αναφέρει παλιότερα η Ελένη Προκοπίου στην εφημερίδα «Espresso».

Διαβάστε επίσηςΚρίστα Λούντβιχ: Έφυγε από τη ζωή μια από τις μεγαλύτερες φωνές του 20ου αιώνα

θάνατοςΕλένη Προκοπίουηθοποιός