Lifestyle|28.04.2021 11:24

Χριστίνα Κοντοβά: Σαφάρι στην Ουγκάντα με την αδελφή της και τη μικρή Ada

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς επέστρεψε στην Ουγκάντα, για να βρεθεί στο πλευρό της μικρής Ada, του κοριτσιού που πρόκειται να υιοθετήσει. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι μπήκε στη λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα στην Ουγκάντα, όπου και πρέπει να ζήσει για 12 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στην απόφασή της αυτή, έχει την αμέριστη στήριξη του συντρόφου της, αλλά και της οικογένειά της. Νονά του κοριτσιού θα γίνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ανέφερε στην εκπομπή «Love it»: «Εδώ και χρόνια λέγαμε με τη Χριστίνα πως αν γίνει ποτέ μητέρα θα το βαφτίσω εγώ. Θα δείτε τι θα γίνει».

Πριν από μερικές ημέρες, η σχεδιάστρια μόδας έκανε ένα ταξίδι – «αστραπή» στην Ελλάδα για να τακτοποιήσει κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επέστρεψε στην Ουγκάντα για να περάσει χρόνο μαζί με το μικρό της κορίτσι. Τη περασμένη Δευτέρα (26/4), μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την αδερφή της και τη μικρή αποφάσισαν να κάνουν μια εκδρομή για να απολαύσουν τις ομορφιές της αφρικανικής ηπείρου.

T
T
T

Οι τρεις τους βρέθηκαν στο Queen Elizabeth National Park, ώστε να εξερευνήσουν νέα μέρη και να περάσουν περισσότερο χρόνο ως οικογένεια πλέον. Η σχεδιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την εκδρομή τους, ενώ έδειξε και το κρεβατάκι της μικρής Ada.

Διαβάστε επίσης: Οικονομάκου - Κοντοβά: Καπέλα-υπερπαραγωγή στο Royal Ascot

Χριστίνα ΚοντοβάυιοθεσίαΟυγκάντα