Lifestyle|29.04.2021 12:41

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ήμουν 23 όταν πέθανε η Τζένη Καρέζη - Ήταν το πρώτο «χαστούκι»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη, πως «ξεγέλασε» τους γονείς του και ενώ περίμεναν ότι θα σπουδάσει μουσικός στο εξωτερικό εκείνος έδωσε κρυφά εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. «Πίστευαν ότι θα γίνω μουσικός και εγώ τους τα “γύρισα”. Στον χώρο δεν μου συγχώρεσαν κανένα λάθος, λόγω του ονόματός μου» δήλωσε ο ίδιος.

Για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού και την καραντίνα, είπε: «Δεν μπορεί να μην ανοίγει η εστίαση και να μην ανοίγουν τα θέατρα. Είναι χαζό. Αν έχεις σήριαλ είσαι καλυμμένος, αν όχι τελείωσες», σχολίασε αναφορικά με το γεγονός ότι τα θέατρα πλήττονται εδώ και έναν χρόνο εξαιτίας του κορονοϊού. «Μου τη βιδώνει να μου επιβάλλουν πράγματα. Είμαι νυχτοπούλι, έβγαινα στις 11 το βράδυ για περπάτημα. Στην πρώτη καραντίνα αυτό έκανα και δεν υπήρχε ψυχή. Είναι ζόρι για εμάς. Μας έχει διαλύσει, ειδικά εμάς τους καλλιτέχνες».

Ο ηθοποιός, επίσης, περιέγραψε το άγνωστο ατύχημα που είχε στο παρελθόν και το οποίο τον βοήθησε να δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του σε παράσταση, λόγω της υπερπροσπάθειάς του να μη φανεί ο τραυματισμός στο κοινό. «Να σφαδάζω από τους πόνους. Ήπια μισό μπουκάλι ουίσκι στην πρώτη παράσταση και το υπόλοιπο στη δεύτερη. Ήταν οι καλύτερες παραστάσεις».

Δε θα ήθελα να πολιτευτώ – Είμαι αριστερός

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι είναι αριστερός και ανοιχτός στην ιδέα της πολιτικής καριέρας. «Έχω γράψει για τον έρωτα, αλλά και για πράγματα τα οποία με ενοχλούν. Όπως για πολιτικούς. Δεν έχω πολιτευτεί, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Με έχουν προσεγγίσει αλλά δεν θέλω ακόμα. Σαφώς αριστερός είμαι αλλά δεν έχω μπλεχτεί. Δεν θα μπορούσα να είμαι δεξιός γιατί πιστεύω ότι πρέπει να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο όχι να τον εκμεταλλευόμαστε».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε ότι ήταν 23 ετών, όταν πέθανε η μητέρα του, Τζένη Καρέζη. «Δύσκολη εποχή. Ήταν το πρώτο χαστούκι που έφαγα. Διαλύθηκε το ροζ συννεφάκι. Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος προστατευμένος από τη ζωή, δεν είχα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, όλα πήγαιναν πολύ ωραία, ομαλά. Άλλαξαν πολλά πράγματα και στο πώς αντιμετωπίζω τον κόσμο και σε εμένα μέσα μου. Μπήκαν κάποια τείχη προστασίας. Προσπαθούσα να κρατήσω τον Κωνσταντίνο καλά και να μην τον κάνω να πονέσει τόσο πολύ ξανά. Ύψωσα τείχη. Μετά την απώλειά της έγινα περισσότερο δυσπρόσιτος. Τώρα έχω ηρεμήσει. Έχει καταπραϋνθεί το πονεμένο σημείο. Αλλά πιο μικρός ήμουνα. Εγώ την μητέρα μου έχασα. Τη μάνα μου λυπήθηκα που έχασα, τη μάνα μου πένθησα. Η Καρέζη σαν ηθοποιός ήταν μια μεγάλη απώλεια για όλη την Ελλάδα. Αλλά δεν με ένοιαζε αυτό, καθόλου».

Πήρα δύο διαζύγια γιατί κάποια πράγματα πήγαν αρκετά λάθος

Τέλος, εξομολογήθηκε ότι έκανε δυο γάμους και πήρε δυο διαζύγια γιατί κάποια πράγματα στις σχέσεις του πήγαν εντελώς λάθος, ενώ μίλησε για το νέο του δεσμό και αν σκοπεύει να κάνει τρίτο γάμο.

«Δεν το έχω σκεφτεί, δεν το αποκλείω, δεν το έχω στα άμεσα σχέδιά μου. Δεν φοβάμαι τίποτα και δεν ελπίζω τίποτα. Στους προηγούμενους γάμους μου, πήγαν λάθος αρκετά πράγματα. Αν ξεθωριάσει ο έρωτας, που κανονικά δεν πρέπει, δεν είναι σωστό το πράγμα. Είναι κι άλλα πράγματα που στην αρχή δεν τα βλέπεις. Όταν κυριαρχεί ο έρωτας η εικόνα που έχεις για τον άλλον είναι πιο στρογγυλεμένη».

Διαβάστε επίσηςΚωνσταντίνος Καζάκος: Με τον κορονοϊό έρχονται μέρες που θυμίζουν οικονομικό κραχ

ΜεσάνυχταΚωνσταντίνος ΚαζάκοςΤζένη Καρέζη