Lifestyle|14.01.2019 09:10

Τα ζώδια της Δευτέρας (14/1)

Newsroom

Κριός

Η διάθεση είναι µεταβαλλόµενη καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί κυκλοθυµία. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω δυσκολεύει την επικοινωνία καθώς ίσως παρεξηγήσεις τις διαθέσεις. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό δηµιουργεί αντιδράσεις βρίσκοντας το δίκιο σου.

Ταύρος

Το µυαλό κατακλύζουν ανασφάλειες που σε επηρεάζουν ακόµα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη φαντασία σου. Η Σελήνη στον Κριό δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για ανησυχίες. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω βοηθάει να δεις τα πράγµατα πιο αισιόδοξα. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει πως όλα είναι θέµα ενός «κλικ».

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Κριό, και οι επαφές µε φίλους είναι η κύρια ενασχόληση. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω, και επικοινωνείς εύκολα. Ταυτόχρονα ο Ουρανός, που πραγµατοποιεί όψη συνόδου µε τη Σελήνη, δείχνει πως κινείσαι σε διαφορετικό µήκος κύµατος, ακόµα και από τους φίλους σου.

Καρκίνος

Οι επαγγελµατικές φιλοδοξίες κερδίζουν την προσοχή, καθώς η Σελήνη στον Κριό εστιάζει στην εικόνα σου και στο επαγγελµατικό περιβάλλον. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω σε δυσκολεύει γιατί ρίχνει την αυτοπεποίθησή σου. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει πως χρειάζεται να αλλάξεις κάποια επαγγελµατικά σχέδια.

Λέων

Η Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και θέλεις νέες γνώσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει, καθώς οι πνευµατικές αναζητήσεις ευνοούνται! Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω δηµιουργεί ανασφάλεια επηρεάζοντας τη διάθεσή σου. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει πως εµφανίζονται έξτρα εργασιακές υποχρεώσεις.

Παρθένος

Εντονα συναισθήµατα, καθώς αντιµετωπίζεις κάθε ζήτηµα σαν θέµα «ζωής και θανάτου». Η Σελήνη στον Κριό φέρνει απωθηµένα που σε πείραξαν. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει να προσέχεις τον/τη σύντροφό σου. Η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει πως έχεις εκρηκτική συµπεριφορά.

Ζυγός

Οι σχέσεις µε αγαπηµένους στο προσκήνιο για να σε γλυκάνουν ή να σε πικράνουν! Η Σελήνη στον Κριό δηµιουργεί κινητικότητα διαπροσωπικών σχέσεων. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω δεν εκφράζει αυτά που θέλεις. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει πως οι προθέσεις σου παρεξηγούνται δηµιουργώντας ανατροπή σχεδίων.

Σκορπιός

Καθηµερινά θέµατα εµφανίζονται και δεν ασχολείσαι µε αυτά που επιθυµείς. Η Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω δηµιουργεί εκνευρισµό καθώς νιώθεις πως είσαι µόνος/η µέσα σε υποχρεώσεις. Η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει πως είσαι απαιτητικός/ή από τους άλλους και δηµιουργούνται µεγάλες εντάσεις.

Τοξότης

Θα ασχοληθείς µε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθάει. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω σε κάνει εγωκεντρικό/ή σε περίπτωση που κάποιος δεν σου κάνει το χατίρι! Μη δίνεις αφορµές για λεκτικές διαµάχες, καθώς η σύνοδός της µε τον Ουρανό δυναµιτίζει το κλίµα.

Αιγόκερως

Περνούν από το µυαλό οι αδικίες που έχεις υποστεί και εκνευρίζεσαι! Η Σελήνη στον Κριό φέρνει σκέψεις για ανθρώπους που σε αδίκησαν. Το τετράγωνό της µε τον Ηλιο σε κάνει να παρεξηγηθείς από τους δικούς σου. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό σου λέει να µην αναµοχλεύεις παρελθοντικά ζητήµατα καθώς θα εκνευριστείς.

Υδροχόος

Μοιράζεσαι τα θέµατά σου καθώς θέλεις να έχεις «πολυφωνία» για να αποφασίσεις τι να κάνεις! Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί την επικοινωνία σου, όµως το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω φέρνει µικρές δυσκολίες. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό εφιστά την προσοχή στις µετακινήσεις και σου λέει να χαµηλώσεις ταχύτητα.

Ιχθύες

Σε απασχολούν οικονοµικά θέµατα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η πως πήρες τις σωστές αποφάσεις. Η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον στο ταµείο, αλλά το τετράγωνό της µε τον Ηλιο από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Ουρανό δείχνει σκαµπανεβάσµατα στα έξοδα και στα έσοδα.

ζώδιαωροσκόπιο