Lifestyle|30.04.2021 15:47

Ντίνος Σπυρόπουλος για Χάρρυ Κλυνν: «Έπαψε να ζει, όταν έφυγε ο γιος του»

Newsroom

O Ντίνος Σπυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Χάρρυ Κλυνν. Πρώτη φορά συνεργάστηκαν ως συγγραφικό ντουέτο στο θέατρο Μινώα με τεράστιες επιτυχίες και, όταν ο Κλυνν αποφάσισε να μην συνεχίσει να γράφει, του γνώρισε τον Γιώργο Γαλίτη και άρχισαν να γράφουν μαζί πολλές επιτυχίες.

«Είχα τις καλύτερες σχέσεις μαζί του. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος, σκληρός στη δουλειά, αλλά τους συνεργάτες τούς αντιμετώπιζε ανθρώπινα και πάντα ήθελε να μαθαίνει για την οικογένειά τους. Έκανα για πολλά χρόνια παρέα μαζί του και ήμουν μέχρι τελευταία δίπλα του» δήλωσε ο κύριος Σπυρόπουλος.

Στην ερώτηση, αν είχαν μιλήσει καθόλου την περίοδο που είχε πεθάνει ο γιος του, Νίκος, εκείνος απάντησε: «Με τον Χάρρυ μιλούσαμε πάντα για όλα. Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, μιλούσαμε συνεχώς. Μου μιλούσε για την Ελλάδα, για την κατάσταση που επικρατούσε και γενικά ήταν ένας άνθρωπος που δεν φαινόταν ότι είχε παραιτηθεί από τη ζωή. Απλά είχε διάφορα προβλήματα υγείας.

Όταν “έφυγε” δε ο γιος του, ο Νίκος, μιλήσαμε. Νομίζω ήταν το ολοκληρωτικό χτύπημα για εκείνον. Αλλά γενικά ο Χάρρυ δεν εξωτερίκευε τα συναισθήματά του. Ήταν πολύ αξιοπρεπής, ωστόσο από τότε που “έφυγε” ο γιος του σχεδόν έπαψε να ζει».

Διαβάστε επίσης: Μετονομάζεται σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

κωμικόςηθοποιόςΧάρρυ Κλυννθάνατος