Lifestyle|14.01.2019 11:56

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Κωνσταντίνο Αργυρό: Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς

Newsroom

Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου απασχόλησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό το 2018 και μάλιστα στις αναζητήσεις της Google βρέθηκε στην πρώτη θέση στις εγχώριες διασημότητες της περασμένης χρονιάς.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλώνει «κλειστός» χαρακτήρας και η προσωπική της ζωή αποτελεί ένα μυστήριο, το οποίο διατηρεί αποφεύγοντας συστηματικά να απαντήσει σε ερωτήσεις για την ερωτική της ζωή.

Το όμορφο μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στο Dot και δυσκόλεψε τους παρουσιαστές, που δεν κατάφεραν να της αποσπάσουν κάποια πληροφορία για τη φημολογούμενη σχέση της με τον λαϊκό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

T

Μετά το σάλο που ξέσπασε για τον «κρυφό» γάμο της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Αργυρό, η Ηλιάνα ρωτήθηκε σχετικά και έδωσε την εξής απάντηση: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς»!

Η Παπαγεωργίου πάντως αναφορικά με τις σχέσεις από απόσταση είπε: «Την προσωπική ζωή την έχεις στην καρδιά σου.... θεωρώ ότι αν υπάρχει αγάπη και αμοιβαιότητα όλα γίνονται».

Μετά το «Greece Next Top Model» και τη θέση που είχε στην κριτική επιτροπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «ναι» στην πρόταση του Mad TV να παρουσιάσει το φετινό Madwalk.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου