Lifestyle|15.01.2019 11:43

Εurovision 2019: «Τόλμησε να ονειρευτείς!»

Άκης Φωτόπουλος

«Τόλμησε να ονειρευτείς!» («Dare to Dream!») θα είναι το σύνθημα της 64ης Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις μεταξύ των οποίων και λαμπερά πάρτι με διάσημους καλεσμένους και φυσικά πολλή μουσική.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της EBU, Γιον Όλα Σαντ: «Το φετινό σύνθημα, συνδυάζει τη διαφορετικότητα με την ενότητα». Ο κ. Σαντ πρόσθεσε ακόμη ότι το «να μπορείς να κερδίσεις τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για ένα παγκόσμιο κοινό είναι κάτι που αξίζει το όνειρο. Αυτό έκανε η Νέτα, το περασμένο έτος, όταν εμφανίστηκε στη Λισαβόνα.

Πήγε σε αυτή τη σκηνή με ένα όνειρο να φέρει πίσω στο Ισραήλ τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Και πέτυχε. Και τον ερχόμενο Μάιο, στο Τελ Αβίβ, θα συναντηθούμε όλοι για να γιορτάσουμε τις καλές αξίες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και θα το κάνουμε, με τη βοήθεια του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού KAN και της ομάδας του Ισραήλ».

T

Μέχρι σήμερα 39 χώρες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό ενώ η Βουλγαρία λέει το δικό της όχι στη Eurovision μετά την επιστροφή της στο θεσμό το 2014.

Eurovision