Lifestyle|10.05.2021 10:11

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Περιμένουν δίδυμα

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μόλις λίγες ημέρες μετά το γάμο τους, έγινε η αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είπε πως ετοιμάζεται να γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «On Time», ωστόσο, η ευτυχία του ζευγαριού είναι διπλή, αφού θα αποκτήσει δίδυμα. «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» είχε υπογραμμίσει, μεταξύ άλλων, η πολιτικός.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στις 3 Μαΐου και την είδηση έκανε γνωστή η βουλευτής, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κουμπάρες ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

T

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Διαβάστε επίσηςΠαντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας - Η έκπληξη και το νυφικό

δίδυμαΌλγα ΚεφαλογιάννηεγκυμοσύνηΜίνως Μάτσας