Lifestyle|14.01.2019 18:33

Καίτη Ντάλη: Ο άντρας μου πήγε με άλλη, το βράδυ του γάμου μας

Newsroom

Η ιέρεια των ζεϊμπέκικων παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» για τις απάνθρωπες στιγμές που έζησε με τον άντρα της.

Η Καίτη Ντάλη εξήγησε πως ο γάμος της κράτησε λίγες ώρες γιατί ο σύζυγός της την κεράτωσε το ίδιο βράδυ. «Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από τον άντρα μου. Τον παντρεύτηκα για πέντε ώρες και μετά την εκκλησία τον χώρισα. Ήμασταν μαζί δύο και πλέον χρόνια. Το ξύλο το δικό μου δεν το έχει φάει άλλος άνθρωπος. Ήταν άρρωστος από τη ζήλια. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς τι τράβηξα. Ήθελε να με καταστρέψει. Και δεν μπορούσα να τον καταγγείλω στην Αστυνομία, γιατί θα με έγραφαν τα περιοδικά και φοβόμουν μην το μάθει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Ήμουν όνομα τότε», αναφέρει στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. 

«Μετά το ξύλο που έτρωγα από εκείνον, πήγαινα με δεμένα πόδια και χέρια να τραγουδήσω. Κατέστρεψα την καριέρα και τη ζωή μου εξαιτίας του. Όταν χωρίσαμε, είχε βάλει φίλους του και όπου με έβρισκαν με χτυπούσαν. Και πόσα δεν πλήρωσα για να πάρω το διαζύγιο; Περιουσίες. Δεν μου πήρε μόνο τα λεφτά, αλλά τον πλήρωσα με τη ζωή μου ολόκληρη!», συμπλήρωσε.

Η Καίτη Ντάλη είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τσιτσάνης, ο Ζαμπέτας και ο Γαβαλάς. Ωστόσο - ηθελημένα ή συμπτωματικά -, ίσως λόγω της μακρόχρονης απουσίας της στην Αμερική, δεν έγινε ποτέ πολύ γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Όλα αυτά τα χρόνια, παρέμενε η «μούσα» των ολίγων, ίσως και εκλεκτών, που επέλεγαν να την επισκεφτούν στους χώρους που κατά καιρούς φιλοξενούσαν τη μοναδική λαϊκή φωνή της.

συνέντευξηΚαίτη Ντάλητραγουδίστριακακοποίηση