Lifestyle|10.05.2021 16:29

Κόνι Μεταξά για το ξέσπασμα στα social media: «Μου έκαναν report για να μην μπορώ να δουλέψω»

Newsroom

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε πριν από μερικές ημέρες η Κόνι Μεταξά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η νεαρή τραγουδίστρια, περφόρμερ και κόρη του Λευτέρη Πανταζή είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας (10/5), η Κόνι Μεταξά μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε τι ακριβώς έγινε. «Εμάς, μας έχουν συνηθίσει με ένα χαμόγελο. Υπάρχουν στιγμές όμως που ταραζόμαστε, στενοχωριόμαστε, που θέλουμε να κλάψουμε. Εννοείται ότι δεν είναι ωραίο να βρίζεις τον κόσμο, αλλά περάσαμε σε μία εποχή που οι influencers και οι celebrities πρέπει να δείχνουμε όχι μόνο τα καλά» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

Και συνέχισε: «Ανέβασα ένα βίντεο με τη διατροφή που κάνω και βγήκαν κάποιοι "διατροφολόγοι" και ξεκίνησαν ένα κίνημα να κάνουν report σε εμένα. Αν έχεις επαγγελματικό προφίλ σημαίνει ότι μπορεί να σου το κατεβάσουν κι εγώ να μην μπορώ να εργαστώ. Μίλησα αυτοπροσώπως με την κοπέλα που μου έκανε report και αυτή ήταν ειρωνική μαζί μου». 

Διαβάστε επίσηςΚόνι Μεταξά: To Playboy, το J2US και η επιθυμία της για τη Eurovision

διατροφήsocial mediaΚόνι Μεταξά