Lifestyle|13.05.2021 13:14

Έλεν ΝτιΤζένερις: Έπειτα από 19 χρόνια σταματά το δημοφιλές talk show της

Newsroom

«Αυτό το σόου είναι η πιο εκπληκτική εμπειρία της ζωής μου, και το χρωστάω σε εσάς» είπε η Έλεν ΝτιΤζένερις στον αέρα της εκπομπής της, ανακοινώνοντας ότι θα σταματήσει το τοκ σόου της, έπειτα από 19 χρόνια. Η κωμικός το είχε αναφέρει και σε συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter», ενώ μίλησε για αυτό και στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στο τηλεοπτικό κοινό που τη στήριξε τόσα χρόνια σε αυτή την απίστευτη διαδρομή.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Άνιστον- Έλεν ντε Tζενέρις: Το φιλί στο στόμα με τα 1,5 εκατ. likes

«Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έχεις συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζεσαι και όσο κι αν το σόου αυτό είναι υπέροχο και διασκεδαστικό, δεν αποτελεί πλέον πρόκληση» είπε συγκινημένη η Έλεν ΝτιΤζένερις για το σόου που έκανε το ντεμπούτο του το 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy.

Πέρυσι, τρεις παραγωγοί αποχώρησαν από το σόου και η Έλεν ζήτησε δημόσια συγγνώμη έπειτα από αναφορές περί ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος, υποσχόμενη «ένα νέο κεφάλαιο». Στη συγγνώμη της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το "The Ellen DeGeneres Show" θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας - κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη.

Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι' αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή, ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο. Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή. Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε. [...] Έχουμε προαναγγείλει πολλές αλλαγές στο προσωπικό, μαζί με τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που έχουν προκύψει».

Διαβάστε επίσης: Έλεν ΝτιΤζένερις για καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη» - Προανήγγειλε αλλαγές στην εκπομπή της

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό της όταν ήταν έφηβη, αποκαλύπτοντας ότι αισθανόταν θυμωμένη με τον εαυτό της γιατί δεν τον αντιμετώπισε.

T

Από το 2018 η Έλεν ΝτιΤζένερις σκεφτόταν πολύ σοβαρά να δώσει οριστικό τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, προκειμένου να αναδείξει περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς της. Για το συγκεκριμένο θέμα, η σύζυγος της Έλεν, Πόρσια ντε Ρόσι είχε αναφέρει στους New York Times: «Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο εξαιρετική στην υποκριτική και το stand-up comedy, που δεν χρειάζεται να είναι σε αυτό το talk show. Πέρα από μία νέα ταινία, η Έλεν θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο. Δεν βλέπω το τέλος του σόου της ως το τέλος της καριέρας της».

Διαβάστε επίσης: Η Έλεν Ντε Τζενέρις μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό της

Έλεν ΝτιΤζένερις