Lifestyle|14.05.2021 13:01

Τάμτα: Απαντάει στο γιατί δεν ανήκει στο δυναμικό της Panik του Κασιδόκωστα

Newsroom

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης (13/5) και μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision και την πορεία της στη μουσική, ενώ απάντησε και στο αν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί. Η τραγουδίστρια από τη Γεωργία δέχτηκε μία... πλατινένια έκπληξη από τον οικοδεσπότη και στη συνέχεια περιέγραψε πώς την επηρέασε η καραντίνα καλλιτεχνικά. Η Τάμτα είπε ότι με ανυπομονησία περιμένει να δει πώς λειτούργησε η καραντίνα για όλο τον κόσμο. «Ταλαιπωρήθηκε κόσμος, και έχει "φύγει" πολύς κόσμος, πέρα από αυτό όμως πιστεύω ότι μπορεί να λειτούργησε και θετικά».

Διαβάστε επίσης: Τάμτα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Έχω τρεις κήλες, οι οποίες δεν εξαφανίζονται»

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στο δυναμικό της EMI Universal και όχι στην Panik Records λόγω της σχέσης της με τον Πάρη Κασιδόκωστα – που είναι συνιδρυτής της με τον Γιώργο Αρσενάκο – η Τάμτα απάντησε: «Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω». Για το αν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να παντρευτεί ξανά με τον αγαπημένο της και να κάνει οικογένεια ανέφερε: «Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, είναι σαν να έχω οικογένεια. Δεν κάνουμε με τον σύντροφο μου αυτές τις κουβέντες. Δεν κανονίζω τίποτα, βλέπουμε, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη ζωή. Καλά λένε, ποτέ μη λες ποτέ».

Ρωτήθηκε φυσικά και για την Eurovision, που αναμένεται να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, και το κατά πόσο θα λάμβανε μέρος ξανά στον θεσμό. Απάντησε θετικά κι ότι αν της γινόταν ταυτόχρονη πρόταση από την Ελλάδα και τη Γεωργία, θα επέλεγε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Εννοείτε πως θα ξαναπήγαινα, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές». Αναφέρθηκε και στις αποστολές της Eurovision της Ελλάδας και της Κύπρου και μετέφερε την υποστήριξή και τις ευχές της. «Τόσο η Stefania όσο και η Έλενα Τσαγκρινού χρειάζονται την στήριξη των Ελλήνων και Κυπρίων όποια θέση και να κατακτήσουν. Είμαι σίγουρη οτι και οι δύο χώρες θα πάνε πολύ καλά».

Αναφορικά με την τηλεόραση, η Τάμτα είπε: «Μου έκαναν πρόταση να για το Voice στη Γεωργία, αλλά ήταν δύσκολη απόφαση μέσα στη2ν πανδημία να πηγαινοέρχομαι. Μου είπαν και για το ελληνικό Voice αλλά δεν μιλάω τέλεια ελληνικά και ό,τι κάνω, θέλω να το κάνω τέλεια». Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι... «νομίζω είναι ακατάλληλη εποχή να κρίνεις οποιονδήποτε για οποιαδήποτε δουλειά και αν επιλέγει να κάνει».

«Όλα μπορώ να τα καταφέρω με πάρα πολύ δουλειά και είμαι περήφανη για όλα όσα έχω κάνει» είπε η Τάμτα.

Τάμτα: Το «Δεν είσαι εδώ» έγινε πλατινένιο

Η βραδιά στο The 2 Night Show επιφύλασσε μια μοναδική έκπληξη στην Τάμτα! Οι συνεργάτες της απο την δισκογραφική εταιρία Minos EMI UNIVERSAL και την εταιρία Management Erodios, μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για την τελευταία επιτυχία της Τάμτα και του δημοφιλούς ράπερ& Mente Fuerte «Δεν είσαι εδώ».

Το «Δεν είσαι εδώ» έγινε πλατινένιο αφού έχει ξεπεράσει τις 2.500.000 πωλήσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες (apple music, spotify, deezer, itunes, napsters). Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξεπλάγην αφού στην αρχή της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας την πλακέτα απονομής. Η Τάμτα μετράει ήδη 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας και η απονομή έγινε η αφορμή για μια αναδρομή στην ζωή της και στην καριέρα της λαμπερής pop star. Η Τάμτα ευχαρίστησε τόσο τους συνεργάτες της που βρίσκονται τόσα χρόνια στο πλευρό της, όσο και τους fans της που είναι εκεί και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Το καλοκαίρι που έρχεται η Τάμτα μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και την Κύπρο για μια σειρά μοναδικών συναυλιών.

Διαβάστε επίσης: Τάμτα: Έχω ξαναβιώσει lockdown και τότε δεν είχαμε ούτε φαγητό, ούτε ρεύμα

ΤάμταEurovision