Lifestyle|18.05.2021 14:09

Σκηνοθέτης από Άγριες Μέλισσες για ηθοποιό: «Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα»

Newsroom

Θέση για τα όσα φέρεται να αναφέρει γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός στο υπόμνημά του, σχετικά με τις κατηγορίες περί βιασμού και απόπειρας δύο βιασμών, αλλά και το γεγονός ότι στην υπερασπιστική του γραμμή υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πήρε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος είναι ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μαζί με τον Λευτέρη Χαρίτο.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της, άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε αιτία να εμφανιστεί στην εκπομπή «Πρωινό» ο Σπύρος Μιχαλόπουλος και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι εννοεί με όσα έγραψε.

«Θεωρώ ότι είναι μια γραμμή πανικού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντάει σε κάτι που δεν έχει κατηγορηθεί. Αυτό με την Άννα Μαρία είναι υπόθεση 20 χρόνια πριν, έχει παραγραφεί. Στην ουσία τα επιχειρήματα του είναι λίγο έωλα. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η κ. Παπαχαραλάμπους; Για ποιο θέμα; Επειδή είχαν κάποτε σχέση, αν είχαν; Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Άννα Μαρία να βγει να καταγγείλει έπειτα από τόσα χρόνια επειδή δεν έκατσε μια σχέση.

Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο αυτό που κάνει. Είναι ανήθικο να βάζεις και τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όχι όμως να σπιλώνει άτομα με αυτή την υπερασπιστική γραμμή. Το ότι έχει μάρτυρα τη γυναίκα του, δε μειώνει το ανήθικο της υπόθεσης. Μου κάνει εντύπωση ότι απάντησε σε κάτι για το οποίο δεν κατηγορείται νομικά. Για μένα είναι μια τακτική δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη κι ό,τι πιάσει. Δηλαδή σε αυτά τα 20 χρόνια, αν η Παπαχαραλάμπους ήθελε να τον εκδικηθεί, δε θα έκανε κάτι; Θα περίμενε να ξεκινήσει το #metoo..;

Με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει αυτό το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Με την Άννα-Μαρία κάναμε τη σειρά "Επιστροφή" στον ΑΝΤ1, τη σκηνοθετούσα ένα χρόνο, δε χρειάζεται καν να αποδείξει το ήθος της. Είναι προσπάθεια διασυρμού της από τον Φιλιππίδη. Δε νομίζω πάντως να τα κατάφερε».

Περιβάλλον Παπαχαραλάμπους: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί του Φιλιππίδη»

Νωρίτερα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, μετέφερε στο «Πρωινό» τις αντιδράσεις που υπήρξαν από το περιβάλλον της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τα όσα φέρεται να υποστηρίζει στο υπόμνημά του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Υπάρχει, μαθαίνω, γυναίκα, πέρα από τη σύζυγό του, που ενισχύει αυτό που λέει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ότι είχαν δηλαδή εξωσυζυγική σχέση» ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης ως προς τη δικαστική διάσταση του θέματος και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε όσα του είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Γνώριζε ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη, ήταν προετοιμασμένη γι' αυτό. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη, ισχυρίζεται όμως ότι ουδέποτε υπήρξε δεσμός με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το περιβάλλον αναφέρει πως η Άννα Μαρία βγήκε μπροστά με τις άλλες δύο κυρίες για να στηρίξουν τα θύματα που δεν είναι τόσο γνωστά. Αυτό ισχυρίζεται η πλευρά της, το γνώριζε ότι θα προκύψει όλο αυτό».

Διαβάστε επίσηςΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Κατέβαζε το παντελόνι και ουρούσε επιδεικτικά στο καμαρίνι μου

MeTooΆγριες μέλισσεςΆννα Μαρία ΠαπαχαραλάμπουςΠέτρος Φιλιππίδης