Lifestyle|15.01.2019 10:46

Σάλος με καταγγελία της Ρίας Αντωνίου: Με βίασε ο σύντροφός μου

Newsroom

Το πασίγνωστο μοντέλο Ρία Αντωνίου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας και κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Χρήστος Ψωμόπουλος.

Κατόπιν, οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο πόρισμα. 

Η 30χρονη Ρία Αντωνίου κατάγεται από τη Μάνη Λακωνίας και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς, κατέκτησε τον τίτλο της «Miss Young» στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2006, και έναν χρόνο αργότερα στέφθηκε «Σταρ Πελοπόννησος». Έχει φωτογραφηθεί επανειλημμένως για τα περιοδικά Playboy, Esquire και Nitro.

Η Ρία Αντωνίου μέχρι τον Μάρτιο του 2012 συμμετείχε στην 8η σεζόν του ιταλικού «Dancing With The Stars», όπου πήρε την τρίτη θέση.  

T

Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στο ιταλικό αθλητικό talk show του Italia1, «Tiki Taka Russia».

T

Ο γνωστός επιχειρηματίας που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα lifestyle περιοδικά με τον δεσμό του με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και τη σχέση του με κόρη γνωστού Έλληνα πολιτικού απέφυγε τη σύλληψη μιας και έληξε το αυτόφωρο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσω των συνηγόρων του τη θέση του για την πολύ σοβαρή υπόθεση, που κλονίζει το χώρο της show biz.

Ρία Αντωνίου