Lifestyle|15.01.2019 10:09

Τα ζώδια της Τρίτης (15/1)

Newsroom

Κριός

Ηµέρα για να διευθετήσεις οικονοµικά θέµατα και να συναντήσεις ανθρώπους που σχετίζονται µε το «ταµείο» σου. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι ευνοϊκή για να αναζητήσεις τρόπους για έξτρα χρήµατα στην τσέπη σου ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Ισως σου γίνει πρόταση που θα φέρει κάποια απρόοπτα.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο µε κάθε τρόπο. Η συµπεριφορά σου δεν είναι σταθερή και µπερδεύεις τους γύρω σου µε αυτά που θέλεις. Κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου θα σου κάνει µια παρατήρηση σχετικά µε τη συµπεριφορά σου· πριν βιαστείς να εκνευριστείς σκέψου µήπως όντως έχει δίκιο.

Δίδυµοι

Η εξωστρέφειά σου είναι χαρακτηριστικό σου γνώρισµα, όµως δεν θα νιώθεις τόσο άνετα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα επικρατούν γύρω σου. Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να κρατήσεις χαµηλούς τόνους και να αποφύγεις «έντονες» καταστάσεις και τοξικούς ανθρώπους, και ίσως κρατήσεις απόµακρη συµπεριφορά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς µε κοινωνικές υποχρεώσεις και εθελοντικές εργασίες. Η ηµέρα ευνοεί την ενασχόλησή σου µε τα κοινά και περισσότερο µε κόσµο, γι’ αυτό προτίµησε να µην την περάσεις µοναχικά. ∆εν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριµίες που ενδέχεται να εξελιχθούν σε φιλίες.

Λέων

Η καριέρα σε απασχολεί έντονα καθώς η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανησυχία και δεύτερες σκέψεις για κάποιες αποφάσεις σου. Η ηµέρα βοηθάει να καταφέρεις κάποια πράγµατα που σχετίζονται µε επαγγελµατικούς στόχους, αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά για να πείσεις τους ανωτέρους σου.

Παρθένος

Η ηµέρα ξεκινάει µε τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου. Ευνοούνται οι πνευµατικές αναζητήσεις – διάβασε ένα βιβλίο ή κάνε βόλτα σε πολιτιστικό ή µουσικό δρώµενο. Ισως έχεις συζήτηση µε πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε ξεσηκώσει!

Ζυγός

Η εσωστρέφεια είναι το κύριο συναίσθηµά σου καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ασχοληθείς µε τις ανάγκες και τις επιθυµίες σου. Θα γίνεις απόµακρος/η και δεν θα έχεις τη συνηθισµένη εξωστρεφή σου διάθεση. Ισως υπάρξουν «παρενέργειες» καθώς εκνευρίζεσαι µε όλους.

Σκορπιός

Οι σηµαντικές προσωπικές και επαγγελµατικές σχέσεις σε απασχολούν σήµερα που η Σελήνη πέρασε στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ταύρο. Επιθυµείς επιβεβαίωση από τους σηµαντικούς της ζωής σου, καθώς έτσι καταφέρνεις να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Ισως αυτό σε παρασύρει να πεις περισσότερα «ναι» σε χατίρια.

Τοξότης

Οι καθηµερινές υποχρεώσεις δεν αφήνουν να ασχοληθείς µε κάτι άλλο, γι’ αυτό προνόησε και µη φορτώνεις τη µέρα σου µε επιπλέον θέµατα. Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις δράση για να τελειώνεις µε οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες καθώς ο χρόνος θα είναι πολύτιµος!

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου βελτιώνει αισθητά τη διάθεσή σου. Εχεις την ευκαιρία να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις και τις δουλειές στην άκρη αφιερώνοντας χρόνο στη διασκέδαση και σε πράγµατα που αγαπάς. Αν φίλος σού προτείνει βόλτα µην την αρνηθείς, καθώς είναι ευκαιρία να περάσεις καλά!

Υδροχόος

Οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο και δεν χρειάζονται παρά µια ασήµαντη αφορµή για να ανάψουν τα αίµατα. Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει οικογενειακές αναταράξεις για ζητήµατα του σπιτιού. Η συµπεριφορά σου δεν βοηθάει καθώς µε αφορµή το παρόν θυµάσαι και ζητήµατα του παρελθόντος.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή δηµιουργώντας όµορφο και ευδιάθετο κλίµα όπου κι αν πας. Οι πρώτοι που καταλαβαίνουν την καλή σου διάθεση είναι οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος. Αφιέρωσέ τους χρόνο καθώς οι συζητήσεις αναδεικνύουν τ α επικοινωνιακά σου χαρίσµατα!