Lifestyle|20.05.2021 11:32

MasterChef 5 αποχώρηση: Εκτός ριάλιτι ο Τζιοβάνι - Πλάνταξε η Μαργαρίτα και το Twitter

Newsroom

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του «MasterChef 5» αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (19/5). Η Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι διασταύρωσαν τις κουτάλες τους σε μία άκρως απαιτητική δοκιμασία. Οι τρεις υποψήφιοι δοκιμάστηκαν σε μια αντιγραφή πιάτου, που συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας.

Καλεσμένος των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο Μανώλης Παπουτσάκης. Έχοντας βρεθεί σε αυτό το βάθρο στο παρελθόν και στην ίδια θέση των κριτών, ο γνωστός chef γνώριζε πως το πιάτο του θα καθόριζε τη συνέχεια στο «MasterChef 5» ενός από τους υποψήφιους.

Κάτω από την καμπάνα κρυβόταν ένα εντυπωσιακό πιάτο που περιλάμβανε: «πατάτες τηγανητές» με σουτζούκι, αυγό, στάκα και γαρίδες. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους 90 λεπτά για να μαγειρέψουν. Ο Ιταλός μάγειρας είχε το χειρότερο πιάτο και συμπλήρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία με αποτέλεσμα οι κριτές να του ανακοινώσουν ότι είναι εκείνος που πρέπει να φύγει από τον διαγωνισμό. «Τον πήραν στον λαιμό τους. Τον κάψανε τον Τζιοβάνι» σχολίασε ο Ιωάννης για την υπόλοιπη μπλε ομάδα, ενώ η Μαργαρίτα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Την ίδια ώρα, το Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε φωτιά με την αποχώρησή του. Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός πως οι κριτές κατέβηκαν να τον χαιρετήσουν, αναγνωρίζοντας έτσι την ποιότητά του.

T
T
T

Ο πρώτος ημιτελικός ξεκινάει. Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες γίνονται ζευγάρια και οι λιγότερο καλές προσπάθειες δεν πάνε στον παράδεισο αλλά σε… δοκιμασία αποχώρησης!

Διαβάστε επίσηςMasterChef 5 αποχώρηση: Ο Νίκος Σκορδάκης τα λέει σταράτα - Είπα στη Μαργαρίτα να προσέχει

TwitterαποχώρησηMasterChef 5MasterChef