Lifestyle|29.10.2018 18:58

Τρεις παίκτες του «Survivor» είναι ένα βήμα πριν το «Nomads»

Αλέξης Μίχας

Να γυρίσει το παιχνίδι επιχειρεί ο ΑΝΤ1 όσον αφορά στην πορεία του ριάλιτι επιβίωσης στους πίνακες τηλεθέασης με μια μάλλον ανατρεπτική κίνηση που σαφώς μπορεί να δώσει ώθηση στο Nomads - Μαδαγασκάρη.

Το Σάββατο ο φιναλίστ του πρώτου «Survivor» Κωσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σκέφτονται να βάλουν κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι. Ίσως μπουν κάποιοι παίκτες από το Survivor». Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες που έφθασαν πριν από λίγη ώρα στο ethnos.gr δεν πρόκειται για έναν παίκτη του πρώτου «Survivor» αλλά για τρεις.

Συγκεκριμένα στη φάση των τελικών συζητήσεων με την παραγωγή αλλά και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται o Kώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός και ως "μισθοφόρος",  η Σάρα Εσκενάζυ και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Όπως εξηγούσε στο ethnos.gr πηγή του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν κάνει και οι τρεις ραντεβού, απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες και εφόσον κλείσουν και αυτές, οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες θα αναχωρήσουν άμεσα για τη Μαδαγασκάρη.

SurvivorNomads