Είναι ζευγάρι η Σπυροπούλου με τον Ατζούν; Τι απάντησε η παρουσιάστρια (vid)
NewsroomΟι φήμες που θέλουν ζευγάρι την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.
Ο εκατομμυριούχος Τούρκος καναλάρχης χώρισε πρόσφατα με την σύζυγό του Σεϊμά Σουμπασί, με τα τουρκικά μέσα να κάνουν λόγο για απιστίες εκατέρωθεν.
Χθες το βράδυ, η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, και μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ατζούν.
Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να μην μιλάει για τα προσωπικά της την νέα χρονιά, ωστόσο δεν διέψευσε την είδηση.
«Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».
- Η νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η άγρια κόντρα για τις υποκλοπές και η Τζάκρη που ταλαιπωρεί την Χαριλάου Τρικούπη
- Απομονωμένος σε ειδικό θάλαμο στο Αττικόν ο 70χρονος από το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό
- Η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Σι στο Πεκίνο, οι προσδοκίες και τα θέματα «αγκάθια» που θα τεθούν στο τραπέζι
- Γιατί «παίζουν» εκλογές το φθινόπωρο: Ποια σενάρια είναι στο τραπέζι - Τι θα κρίνει τις αποφάσεις στο Μαξίμου