Lifestyle|27.05.2021 15:23

Irina Shayk: Έχασαν πάσα ιδέα οι θαυμαστές της - Ζευγάρι με τον Kanye West;

Newsroom

Από τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον Κάνιε Γουέστ (Kanye West); Διαφωνούν κάθετα κάποιοι θαυμαστές του σουπερμόντελ Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) με την επιλογή της και λοιδορούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη δίμετρη καλλονή να βγαίνει ραντεβού με τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν. Λίγους μήνες μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου του, ο τραγουδιστής και επίδοξος Πρόεδρος των ΗΠΑ (;), που έχει μοιραστεί διάφορες αμφιλεγόμενες απόψεις του με τα media, φαίνεται πως έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο 44χρονος Γουέστ, πρώην υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που έχει δηλώσει ότι είναι κατά των αμβλώσεων και κατά των εμβολίων, δεν σχολιάζει τις φήμες.

Διαβάστε επίσης: Ιρίνα Σάικ: Σπάει τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο Kanye West και η Kim Kardashian ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, όμως η σχέση τους φαίνεται πως είχε τελειώσει από αρκετούς μήνες πριν. Tο διάσημο πρώην ανδρόγυνο με τα τέσσερα παιδιά ήταν από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον πλανήτη, αφού η συνολική τους περιουσία ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κάνιε Γουέστ: Ήθελε την Προεδρία της Αμερικής... 

Ο Αμερικανός ράπερ και μεγιστάνας της μόδας, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) έχει επίσημα περιουσία που ανέρχεται σε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Bloomberg και είναι ο πλουσιότερος μαύρος στην ιστορία της Αμερικής. Περίπου την ίδια περίοδο το 2020, ο Kanye West έγινε δισεκατομμυριούχος με τη βοήθεια του επιτυχημένου brand ενδυμάτων και αθλητικών παπουτσιών, Yeezy και του νέου πολυετούς συμβολαίου που υπέγραψε με την Gap.

Μη γνωρίζοντας τι να κάνει τα... εκατομμύριά του, ο ράπερ δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για την αποτυχημένη υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, την περασμένη χρονιά. Λέγεται ότι ο Γουέστ έδωσε 13,2 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα και συγκέντρωσε λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από 3.047 ατομικές συνεισφορές.

Ο Κάνιε και η Ιρίνα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, αφού το 2010 συμμετείχε (με κάποιο τρόπο!) στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι «Power», ενώ το 2012 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Κάνιε.

Το ειδύλλιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα και είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για φήμη, όπως ακριβώς πρόσφατα το όνομα του ράπερ συνδέθηκε ερωτικά με τη διάσημη makeup artist Jeffree Star, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύεται καμία πραγματική σχέση.

Η Mirror μεταφέρει και αντιδράσεις από το φιλικό περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με το οποίο η Κιμ δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δεν την ενδιαφέρει, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4: Χλιδή και βόλτες στο Miami και ο Ατζούν «κανόνισε» τον Τριαντάφυλλο

MasterChef 5 τελικός: Ξεκαθαρίζει ο Αλέξανδρος - Βγαίνοντας είδα το άλλο πρόσωπο της Μαρίνας

Άγριες Μελισσες spoiler: Μετά τον Βόσκαρη πεθαίνουν Ανέτ και Μιλτιάδης

Ιρίνα ΣάικζευγάριΧόλιγουντΚιμ ΚαρντάσιανχωρισμόςΚάνιε Γουέστ