Lifestyle|28.05.2021 09:37

Έλενα Παπαρίζου στους επικριτές για τα κιλά της: «Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που έφαγα ένα μπέργκερ»

Newsroom

Η Έλενα Παππαρίζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης (27/5) και - μεταξύ άλλων - απάντησε σε όλους όσοι διατύπωσαν επικριτικά σχόλια για τα κιλά της στα social media. Η Έλενα Παπαρίζου, που έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον φετινό τελικό της Eurovision, όπου στο πλαίσιο του «Rock The Roof» τραγούδησε το «My Number One» σε μια ταράτσα στο Ρότερνταμ, έκανε ένα επικό σχόλιο για όλα όσα ακούσητκαν σχετικά με τα κιλά της. «Πώς αιστάνθηκες με όσα ειπώθηκαν» ρώτησε ο Αρναούτογλου με την Έλενα να απαντάει χαμογελώντας: «Να σου πω κάτι; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ».

Διαβάστε επίσης: Τελικός Eurovision 2021 με Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνιση σε ταράτσα του Ρότερνταμ

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας. Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Ο κόσμος χάρηκε!  Αλλά αν πάμε πίσω στο φιλοσοφικό σκέφτομαι "τι παίζει ρόλο στη ζωή μας; Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;"... αν δεν είσαι ευγενικός χάνεις και το δίκιο σου. Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε κακία και να έχουμε καλοσύνη. Να έχουμε ανοικτά αυτιά» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Το τραγούδι που της άρεσε πολύ φέτος στη Eurovision ήταν της Λιθουανίας, ενώ επικρότησε τη νίκη των Maneskin για τον φρέσκο αέρα που έφεραν στον διαγωνισμό. Ξεκαθάρισε ότι με το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινε ξανά στη Eurovision και πώς έφτασε με το «Number One» στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. «Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι, αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».

Διαβάστε επίσηςΈλενα Παπαρίζου: Θαυμάζω τις γυναίκες για τον αγώνα που κάνουν

Αμέσως μετά, ο οικοδεσπότης την πήγε χρόνια πίσω, στα προκριματικά της πρώτης εμφάνισής της εκπροσωπώντας τη Σουηδία. Δακρυσμένη μίλησε για την ιστορία πίσω από το κομμάτι που ερμήνευσε και τη δύσκολη περίοδο που βίωνε εκείνο το διάστημα. «Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά».

Παπαρίζου: Τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει εντελώς τη ζωή μου

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι πλέον έχει αλλάξει τη ζωή της και ξυπνάει πολύ πρωί. «Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη. Εχω καταφέρει τα τελευταία χρόνια αυτή τη μοναξιά να την κάνω μοναχικότητα και αυτή η μοναχικότητα θεωρώ ότι είναι υγεία. Γιατί δεν είναι κακό πράγμα να ζεις υγιέστατα στη μοναχικότητά σου. Προσπαθώ μέσα σε αυτό το χρόνο να βρίσκω ωραία πράγματα κάνω».

Παπαρίζου: Όταν έχασα τον πατέρα μου άλλαξαν πολλά πράγματα

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τη στιγμή που αναθεώρησε τη ζωή της. «Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη. Αλλά δεν στέκομαι εκεί άλλο, δεν είμαι εκεί τώρα. Πιστεύω ότι κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα μπορεί να είναι όλα έξω στη γη. Γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη. Θέλω να στέκομαι στα καλά πράγματα. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολα, θέλω να είμαι εκεί να δώσω το χέρι μου. Δεν μπορώ να δώσω μία καλύτερη ζωή μπορώ όμως να δώσω το χέρι μου κάπου... Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο τώρα που ζω και να έχουμε καλύτερο μέλλον... » είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision με το «My Number One» το 2005 γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1981 στο Μπορός της δυτικής Γκοτλάνδης, στη Σουηδία, από Έλληνες γονείς μετανάστες και μεγάλωσε στο Έργκριτε του Γκέτεμποργκ. Ο πατέρας της γεννήθηκε στην Κρανέα Καρδίτσας, ενώ η μητέρα της κατάγεται από το Μουζάκι Καρδίτσας. Η Έλενα Παπαρίζου - που φέτος ήταν η νικήτρια coach του «The Voice» - είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα και για την υγεία μου. Όσο επέτρεπα σε κόσμο να μου λέει τι γράφεται γινόμουν χάλια. Δεν θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Εγώ κάνω μουσική».

Όλες οι ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η καταστροφή και ο θάνατος συγκλονίζουν το Διαφάνι

Friends Reunion: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι

Angelina Jolie: Έξαλλη με τον Brad Pitt και τη συνεπιμέλεια - Ο δικαστής είναι «δικός του άνθρωπος»

EurovisionτραγουδίστριαΈλενα ΠαπαρίζουEurovision 2021The 2night showΓρηγόρης Αρναούτογλου