Lifestyle|30.05.2021 10:45

Φάρμα αποχώρηση: Έφυγε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Εκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό

Newsroom

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση της Φένιας Τσικιτίκου από τη «Φάρμα», ήρθε η σειρά του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Την 12η εβδομάδα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, οι παίκτες - αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, λειτούργησε γι’ άλλη μια φορά ως καταλύτης, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές.

Ο αρχηγός Βασίλης Θεοδωρόπουλος επέλεξε για πρώτο μονομάχο τον Κώστα Γκρέκα και στη συνέχεια το μοντέλο επέλεξε γι' αντίπαλό του, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, καθώς θεώρησε ότι μπορεί να τον αντιμετωπίσει ευκολότερα. «Συγχαρητήρια στον Βασίλη για την εντιμότητά του σε όλο το παιχνίδι, εκτός από την 6η εβδομάδα που με έβγαλε έξω και το προσπερνάω. Πλέον δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Για μένα είναι παικταράς σοβαρός. Ακόμα και να φύγω δεν υπάρχουν συναισθήματα, σε 10-15 μέρες θα είμαστε έξω. Είναι μια λογική εξέλιξη. Συγχαρητήρια στον Γκρέκα που προστατεύει τον Θανάση και δείχνει ότι υπάρχουν συναισθήματα και αυτό μου αρέσει» ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι - Κερδίζει τα 50.000€

Οι δοκιμασίες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές κι απαιτούσαν ταχύτητα και δύναμη. Οι δύο άντρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους κι έλαβαν μέρος σε πέντε δοκιμασίες, όπου ο καθένας αξιολογήθηκε με διαφορετική βαθμολογία. Τελικά, ο παίκτης που κατάφερε να παραμείνει στη «Φάρμα» ήταν ο Κώστας Γκρέκας, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ν' αποχωρεί για δεύτερη φορά από το παιχνίδι

«Τα συναισθήματά μου τώρα που φεύγω για δεύτερη φορά από τη "Φάρμα" είναι αρκετά έντονα. Είμαι συγκινημένος, ευτυχισμένος και πλήρης. Είχα να νιώσω πολλά χρόνια πλήρης. Επιβεβαιώθηκα για τον τρόπο συμπεριφοράς που έχω. Η αξία ενός ανθρώπου φαίνεται από την υπομονή του, όταν δεν έχει τίποτα και η συμπεριφορά του, όταν έχει τα πάντα. Εδώ μέσα δεν είχαμε τίποτα, αλλά είχαμε τα πάντα». Πριν φύγει από το αγρόκτημα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε πως στον τελικό θα βρεθούν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Κώστας Γκρέκας, ο Ντούπης, αλλά και η Χριστίνα. 

Όλες οι ειδήσεις

Βασίλης Καρράς: «Με είχε πιάσει η αστυνομία» - Άφησε τις πίστες και έγινε αγρότης

Τάσος Χαλκιάς: Ήταν εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα

Ντίνος Ηλιόπουλος: 20 χρόνια χωρίς τον φανταστικό «κλόουν» που αγάπησαν οι Έλληνες

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πάθω καρκίνο και να πεθάνω» - Έρχονται αλλαγές στο «Love it»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει με ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο

Η φάρμαΦάρμαΑΝΤ1Μιχάλης Ιατρόπουλοςαποχώρηση